Widok

najlepsza randka wszechczasów

był wątek o najgorszych randkach, pomarudziliśmy ;) to może teraz powspominajmy i podzielmy się tymi najfajniejszymi randkowymi doświadczeniami :) a przy okazji może ktoś zaczerpnie odrobinę inspiracji ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

przeczytałam "reakcja w chwili pełnego zmiękczenia"
i dłuższą chwilę zastanawiałam się czy mój tor myślenia poszedł w dobrym kierunku :D
no nie poszedł :D

kiedyś myślałam, że maski zrobią ze mnie twardą sztukę. zrobiły pozornie. później zrozumiałam, że twarda będę dopiero kiedy przestanę te maski nosić w celach ochronnych ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To teraz czas zrobić kolejny krok i zrozumieć, że wcale nie musisz być twarda:)
Twarda jest krucha, lepiej być elastyczną;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

..taaa a potem "jestem w ciąży , nie wiem z kim , jeśli się kochaliśmy pilnie zadzwoń nr tel xxx-xxx-xxx " ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dlaczego utozsamiasz spontaniczne zachowanie z ryzykownym zachowaniem? jakieś złe doświadczenia?

Dobry bajer zawsze w cenie.
Sprawić by ktoś na kim nam zależy poczuł się wyjątkowo - bezcenne
czy warto? to zależy jaki kto ma przelicznik i priorytety

W mężczyźnie bardzo podoba mi się odwaga (nie mylić z głupotą )
Odwaga do realizacji dziwnych pomysłów, odwaga by nie bać się żyć po swojemu
odwaga by nie bać się co ludzie powiedzą.......

Odwaga by o drugiej w nocy wsiąść do tramwaju byle jakiego i z przewodnikiem w kieszeni zwiedzać miasto nocą
Odwaga by dzisiaj być w Paryżu a jutro w Mediolanie bo akurat takie były tanie bilety.....
Odwaga by w środku dnia przyjść z kwiatami do swojej ukochanej do pracy i przy wszystkich wręczyć jej bukiet kwiatów albo ulubioną kawę w kubku termicznym

"Odwaga by dzisiaj być w Paryżu a jutro w Mediolanie bo akurat takie były tanie bilety....."

to nie jest odwaga - to już prędzej wydać 4k na bilet wiedząc że w Paryżu będą zamieszki na tle rasowym. ;P

Dzisiaj słyszałem, że w Paryżu aresztowano nastolatka z plecakiem pełnym pieniędzy. Podszedł do bankomatu w środku dnia, podłączył laptopa i przez kilkadziesiąt minut wypłacał pieniądze. Zobaczyć to - bezcenne!:)

A Kocio wie, że 4k, w tym sęk, w tym cała "odwaga";)
Fajnej fury nawet nie będę przypominał:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Luuudzie, jakie 4k? na kaprys? Bilety są nawet po 50-60pln w obie strony jak się dobrze trafi bez bagażu plus opłaty lotniskowe i nie więcej jak 200 zł w obie strony wyjdzie - fakt że to są jakieś dzikie kursy (środa, noc, czwartek rano powrót) ale zobaczyć Madryt nocą a rano być już w swoim łóżku - bezcenne
to nie są drogie wojaże tylko trzeba dobrze poszukać :)

Kupilam bilety do paryza na wrzesien...za 78zl w dwie strony...kupilam tez do pizy na maj za 85zl w dwie strony :-) nocleg przez airbnb za grosze, w paryzu za 45zl/noc/osoba, w pizie podobnie. Zwyczajnie trzeba wiedziec gdzie i jak szukac,nie wiem skad bierzecie te kwoty :-)

To sa ceny calkowite,z oplatami lotniskowymi.bagaz podreczny,dwie sztuki. Wyloty w stylu wtorek rano,powrot w piatek wieczorem.

na wrzesień powiadasz... 2018 ?! no, no odważny spontan ;]

Byly takze last minute w podobnej cenie :-)
Takze wdr jesli chcesz to nic cie nie powstrzymuje.

Ja spontanicznie robie inne rzeczy, podroze planuje raczej z druga osoba i tak tez dopasowuje terminy zeby nie placic milionow monet za noclegi. Wtedy jestem w stanie przeznaczyc 300-400zl na 3-4dniowy pobyt za granica i trzymac sie tego budzetu :-)

Jak komu Mediolan za daleko to może być festiwal w Ciechocinku albo pokazy w Malborku
Jest tyle pięknych miejsc na świecie że szkoda by nas tam nie było ....
ale jak się nie ruszy z własnej kanapy to małe szanse że coś fajnego nas spotka

>podroze planuje raczej z druga osoba

Ale pewnie nie z facetem, bo przy takim terminie, to jeszcze nie wiesz, kto to będzie?:p

oj Anty, widać że nieczęsto latasz :p no byś co nieco wiedział o kosztach i zasadach rezerwacji

A co, nie pytają przy odprawie, z kim się zaplanowało wyjazd?;)

I racja, nieczęsto, choć okazyjnie udało mi się zaledwie dwa tygodnie temu. Tylko nie znałem tej stronki od noclegów, więc tu mnie przycięli.
Dzięki Ciacho za namiar:)

~Ciachozkremem

300-400zl na 3-4dniowy pobyt za granica
Ciacho weź nie dziaduj,400 zl to ja na waciki wydaje. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

.... zatem ilość ropiejących u ciebie pryszczy musi być imponująca ;D

przy odprawie lotniczej oni już wiedzą z kim się wyjeżdża więc takich pytań nie zadają :p

~wdr
w moim wieku...pryszcze juz mi nie grożą...

wdr ha sobie zdaje sobie sprawe ze,na wszystko masz gotowa odpowiedz,ale czy zawsze trafna?

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry