Widok
przeczytałam "reakcja w chwili pełnego zmiękczenia"
i dłuższą chwilę zastanawiałam się czy mój tor myślenia poszedł w dobrym kierunku :D
no nie poszedł :D
kiedyś myślałam, że maski zrobią ze mnie twardą sztukę. zrobiły pozornie. później zrozumiałam, że twarda będę dopiero kiedy przestanę te maski nosić w celach ochronnych ;)
i dłuższą chwilę zastanawiałam się czy mój tor myślenia poszedł w dobrym kierunku :D
no nie poszedł :D
kiedyś myślałam, że maski zrobią ze mnie twardą sztukę. zrobiły pozornie. później zrozumiałam, że twarda będę dopiero kiedy przestanę te maski nosić w celach ochronnych ;)
Dobry bajer zawsze w cenie.
Sprawić by ktoś na kim nam zależy poczuł się wyjątkowo - bezcenne
czy warto? to zależy jaki kto ma przelicznik i priorytety
W mężczyźnie bardzo podoba mi się odwaga (nie mylić z głupotą )
Odwaga do realizacji dziwnych pomysłów, odwaga by nie bać się żyć po swojemu
odwaga by nie bać się co ludzie powiedzą.......
Odwaga by o drugiej w nocy wsiąść do tramwaju byle jakiego i z przewodnikiem w kieszeni zwiedzać miasto nocą
Odwaga by dzisiaj być w Paryżu a jutro w Mediolanie bo akurat takie były tanie bilety.....
Odwaga by w środku dnia przyjść z kwiatami do swojej ukochanej do pracy i przy wszystkich wręczyć jej bukiet kwiatów albo ulubioną kawę w kubku termicznym
Sprawić by ktoś na kim nam zależy poczuł się wyjątkowo - bezcenne
czy warto? to zależy jaki kto ma przelicznik i priorytety
W mężczyźnie bardzo podoba mi się odwaga (nie mylić z głupotą )
Odwaga do realizacji dziwnych pomysłów, odwaga by nie bać się żyć po swojemu
odwaga by nie bać się co ludzie powiedzą.......
Odwaga by o drugiej w nocy wsiąść do tramwaju byle jakiego i z przewodnikiem w kieszeni zwiedzać miasto nocą
Odwaga by dzisiaj być w Paryżu a jutro w Mediolanie bo akurat takie były tanie bilety.....
Odwaga by w środku dnia przyjść z kwiatami do swojej ukochanej do pracy i przy wszystkich wręczyć jej bukiet kwiatów albo ulubioną kawę w kubku termicznym
Dzisiaj słyszałem, że w Paryżu aresztowano nastolatka z plecakiem pełnym pieniędzy. Podszedł do bankomatu w środku dnia, podłączył laptopa i przez kilkadziesiąt minut wypłacał pieniądze. Zobaczyć to - bezcenne!:)
A Kocio wie, że 4k, w tym sęk, w tym cała "odwaga";)
Fajnej fury nawet nie będę przypominał:p
A Kocio wie, że 4k, w tym sęk, w tym cała "odwaga";)
Fajnej fury nawet nie będę przypominał:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Luuudzie, jakie 4k? na kaprys? Bilety są nawet po 50-60pln w obie strony jak się dobrze trafi bez bagażu plus opłaty lotniskowe i nie więcej jak 200 zł w obie strony wyjdzie - fakt że to są jakieś dzikie kursy (środa, noc, czwartek rano powrót) ale zobaczyć Madryt nocą a rano być już w swoim łóżku - bezcenne
to nie są drogie wojaże tylko trzeba dobrze poszukać :)
to nie są drogie wojaże tylko trzeba dobrze poszukać :)
Byly takze last minute w podobnej cenie :-)
Takze wdr jesli chcesz to nic cie nie powstrzymuje.
Ja spontanicznie robie inne rzeczy, podroze planuje raczej z druga osoba i tak tez dopasowuje terminy zeby nie placic milionow monet za noclegi. Wtedy jestem w stanie przeznaczyc 300-400zl na 3-4dniowy pobyt za granica i trzymac sie tego budzetu :-)
Takze wdr jesli chcesz to nic cie nie powstrzymuje.
Ja spontanicznie robie inne rzeczy, podroze planuje raczej z druga osoba i tak tez dopasowuje terminy zeby nie placic milionow monet za noclegi. Wtedy jestem w stanie przeznaczyc 300-400zl na 3-4dniowy pobyt za granica i trzymac sie tego budzetu :-)
A co, nie pytają przy odprawie, z kim się zaplanowało wyjazd?;)
I racja, nieczęsto, choć okazyjnie udało mi się zaledwie dwa tygodnie temu. Tylko nie znałem tej stronki od noclegów, więc tu mnie przycięli.
Dzięki Ciacho za namiar:)
I racja, nieczęsto, choć okazyjnie udało mi się zaledwie dwa tygodnie temu. Tylko nie znałem tej stronki od noclegów, więc tu mnie przycięli.
Dzięki Ciacho za namiar:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"