Widok
A co, nie pytają przy odprawie, z kim się zaplanowało wyjazd?;)
I racja, nieczęsto, choć okazyjnie udało mi się zaledwie dwa tygodnie temu. Tylko nie znałem tej stronki od noclegów, więc tu mnie przycięli.
Dzięki Ciacho za namiar:)
I racja, nieczęsto, choć okazyjnie udało mi się zaledwie dwa tygodnie temu. Tylko nie znałem tej stronki od noclegów, więc tu mnie przycięli.
Dzięki Ciacho za namiar:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Byly takze last minute w podobnej cenie :-)
Takze wdr jesli chcesz to nic cie nie powstrzymuje.
Ja spontanicznie robie inne rzeczy, podroze planuje raczej z druga osoba i tak tez dopasowuje terminy zeby nie placic milionow monet za noclegi. Wtedy jestem w stanie przeznaczyc 300-400zl na 3-4dniowy pobyt za granica i trzymac sie tego budzetu :-)
Takze wdr jesli chcesz to nic cie nie powstrzymuje.
Ja spontanicznie robie inne rzeczy, podroze planuje raczej z druga osoba i tak tez dopasowuje terminy zeby nie placic milionow monet za noclegi. Wtedy jestem w stanie przeznaczyc 300-400zl na 3-4dniowy pobyt za granica i trzymac sie tego budzetu :-)
Luuudzie, jakie 4k? na kaprys? Bilety są nawet po 50-60pln w obie strony jak się dobrze trafi bez bagażu plus opłaty lotniskowe i nie więcej jak 200 zł w obie strony wyjdzie - fakt że to są jakieś dzikie kursy (środa, noc, czwartek rano powrót) ale zobaczyć Madryt nocą a rano być już w swoim łóżku - bezcenne
to nie są drogie wojaże tylko trzeba dobrze poszukać :)
to nie są drogie wojaże tylko trzeba dobrze poszukać :)
Dzisiaj słyszałem, że w Paryżu aresztowano nastolatka z plecakiem pełnym pieniędzy. Podszedł do bankomatu w środku dnia, podłączył laptopa i przez kilkadziesiąt minut wypłacał pieniądze. Zobaczyć to - bezcenne!:)
A Kocio wie, że 4k, w tym sęk, w tym cała "odwaga";)
Fajnej fury nawet nie będę przypominał:p
A Kocio wie, że 4k, w tym sęk, w tym cała "odwaga";)
Fajnej fury nawet nie będę przypominał:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Dobry bajer zawsze w cenie.
Sprawić by ktoś na kim nam zależy poczuł się wyjątkowo - bezcenne
czy warto? to zależy jaki kto ma przelicznik i priorytety
W mężczyźnie bardzo podoba mi się odwaga (nie mylić z głupotą )
Odwaga do realizacji dziwnych pomysłów, odwaga by nie bać się żyć po swojemu
odwaga by nie bać się co ludzie powiedzą.......
Odwaga by o drugiej w nocy wsiąść do tramwaju byle jakiego i z przewodnikiem w kieszeni zwiedzać miasto nocą
Odwaga by dzisiaj być w Paryżu a jutro w Mediolanie bo akurat takie były tanie bilety.....
Odwaga by w środku dnia przyjść z kwiatami do swojej ukochanej do pracy i przy wszystkich wręczyć jej bukiet kwiatów albo ulubioną kawę w kubku termicznym
Sprawić by ktoś na kim nam zależy poczuł się wyjątkowo - bezcenne
czy warto? to zależy jaki kto ma przelicznik i priorytety
W mężczyźnie bardzo podoba mi się odwaga (nie mylić z głupotą )
Odwaga do realizacji dziwnych pomysłów, odwaga by nie bać się żyć po swojemu
odwaga by nie bać się co ludzie powiedzą.......
Odwaga by o drugiej w nocy wsiąść do tramwaju byle jakiego i z przewodnikiem w kieszeni zwiedzać miasto nocą
Odwaga by dzisiaj być w Paryżu a jutro w Mediolanie bo akurat takie były tanie bilety.....
Odwaga by w środku dnia przyjść z kwiatami do swojej ukochanej do pracy i przy wszystkich wręczyć jej bukiet kwiatów albo ulubioną kawę w kubku termicznym
przeczytałam "reakcja w chwili pełnego zmiękczenia"
i dłuższą chwilę zastanawiałam się czy mój tor myślenia poszedł w dobrym kierunku :D
no nie poszedł :D
kiedyś myślałam, że maski zrobią ze mnie twardą sztukę. zrobiły pozornie. później zrozumiałam, że twarda będę dopiero kiedy przestanę te maski nosić w celach ochronnych ;)
i dłuższą chwilę zastanawiałam się czy mój tor myślenia poszedł w dobrym kierunku :D
no nie poszedł :D
kiedyś myślałam, że maski zrobią ze mnie twardą sztukę. zrobiły pozornie. później zrozumiałam, że twarda będę dopiero kiedy przestanę te maski nosić w celach ochronnych ;)
Masz rację:)
Istotna jest też reakcja na stresujące chwile, na sytuacje, gdy coś nie idzie po naszej myśli...
jak również reakcja w chwili pełnego zmęczenia. Wszystko to, co pokazuje jacy jesteśmy, gdy nie możemy poprawić maski.
Istotna jest też reakcja na stresujące chwile, na sytuacje, gdy coś nie idzie po naszej myśli...
jak również reakcja w chwili pełnego zmęczenia. Wszystko to, co pokazuje jacy jesteśmy, gdy nie możemy poprawić maski.