Widok
najlepsze fryzjerki
od wielu lat korzystam z uslug pani Agnieszki oraz pani Patrycji i jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo wymagajaca co do moich wlosow, poniewaz sa bardzo dlugie i geste.
co do podcinania moich wlosow ufam jedynie paniom z tego zakladu. Wlosy sa 'zdrowo' podciete bez zbytniej utraty na dlugosci, czyli tak jak oczekuje.
Jesli chodzi o koloryzacje moich wlosow, zawsze jestem zadowolona z efektu a wlosy nie niszcza sie.
No i przede wszystkim ceny!! Bardzo tanio, przystepne i rozsadne ceny, a trzeba pamietac, ze panie uzywaja profesjonalnych kosmetykow do wlosow.
Pelen profesjonalizm i mila obsluga jednoczesnie.
Chcialabym zaznaczyc, ze nie mieszkam w Polsce. A do fryzjera chodze TYLKO jak tu przyjade, czyli do zakladu 'AGA'
Ciezko znalezc dobrych fryzjerow, a zrazic sie bardzo latwo
Polecam serdecznie i z calego serca uslugi w zakladzie pani Agnieszki
Jestem bardzo wymagajaca co do moich wlosow, poniewaz sa bardzo dlugie i geste.
co do podcinania moich wlosow ufam jedynie paniom z tego zakladu. Wlosy sa 'zdrowo' podciete bez zbytniej utraty na dlugosci, czyli tak jak oczekuje.
Jesli chodzi o koloryzacje moich wlosow, zawsze jestem zadowolona z efektu a wlosy nie niszcza sie.
No i przede wszystkim ceny!! Bardzo tanio, przystepne i rozsadne ceny, a trzeba pamietac, ze panie uzywaja profesjonalnych kosmetykow do wlosow.
Pelen profesjonalizm i mila obsluga jednoczesnie.
Chcialabym zaznaczyc, ze nie mieszkam w Polsce. A do fryzjera chodze TYLKO jak tu przyjade, czyli do zakladu 'AGA'
Ciezko znalezc dobrych fryzjerow, a zrazic sie bardzo latwo
Polecam serdecznie i z calego serca uslugi w zakladzie pani Agnieszki
Moja ocena
Salon Fryzjerski Hair-Angel
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: -
klimat i wystrój: -
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0