Salon Fryzjerski Hair-Angel

Fryzjerzy

Gdańsk, Karlikowska 8

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
kasia - opinia wątek zamknięty polecam w 100% mila i profesjonalna obsluga
~kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 stycznia 2015

Justyna - opinia wątek zamknięty Jestem po wizycie u P.Agnieszki ! lepiej trafić nie mogłam ! jestem bardzo...
~Justyna
-

dodano: 14 stycznia 2015

licencja L'oreal zobowiązuje wątek zamknięty Na plus: Panie są bardzo miłe, salon pięknie urządzony, bardzo czysto...
~aleks
4

dodano: 21 grudnia 2010

Fajny salon! wątek zamknięty Jestem stałą klientką tego salonu. Zachęcam do skorzystania z jego usług...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 stycznia 2014

Wzorowo wątek zamknięty Jestem klientka salonu , od 4 lat. zawsze korzystam z uslug koloryzaji...
~Karolina
3

dodano: 4 stycznia 2011

klijentka - opinia wątek zamknięty Panie są bardzo miłe , kosmetyki profesjonalne , jednak dobór koloru nie był...
~klijentka
2

dodano: 24 stycznia 2011

Kasia - opinia wątek zamknięty Wpadła mi w ręce ulotka reklamujące ten salon i postanowiłam się umówić na...
~Kasia
-

dodano: 4 września 2013

zadowolona kiełpinianka :-) wątek zamknięty Szkoda, że tak późno trafiłam do salonu p. Agnieszki. "Tułałam się" po...
~Ola
-

dodano: 13 sierpnia 2013

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Witam Pierwszy raz poszłam do salonu w pażdzierniku i od tego czasu chodzę...
~Ela
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 maja 2012

Profesjonaliści wątek zamknięty Krótko i na temat :) nie znajdziecie lepszego salonu w Trójmieście. Pani...
~Marlena
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 lipca 2011

Nigdy wiecej wątek zamknięty Pani Agnieszka strzyże bardzo profesjonalnie, to nie ulega wątpliwości,...
~Bartek
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 grudnia 2011

Super salon:)) wątek zamknięty Salon w 100% godny polecenia!!Pani fryzjerka odrazu zaproponowała mi nową...
~Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 lutego 2011

Wspaniała wizyta wątek zamknięty Zachwycilo mnie przyjęcie w salonie P . Agnieszki . Bardzo profesjonalne...
~Renata
1

dodano: 2 stycznia 2011

Pierwsze pozytywne wspomnienie z fryzjerem. wątek zamknięty Salon poleciła mi koleżanka. Zdecydowałam się na farbe. Panie wspólnie...
~Hania
-

dodano: 4 stycznia 2011

Niezawodny klimat wątek zamknięty Jak zwykle dobrze ostrzyżona powolnym krokiem opuściłam po raz kolejny salon...
~Kasia K.
1

dodano: 18 lutego 2010

Profesjonalny salon wątek zamknięty Polecam wszystkim salon fryzjerski pani Agnieszki Szpojdy, w którym panuje...
~Lucyna
1

dodano: 17 grudnia 2010

Wielki profesjonalizm wątek zamknięty Wielki profesjonalizm
~Rob
1

dodano: 21 września 2010

najlepsze fryzjerki wątek zamknięty od wielu lat korzystam z uslug pani Agnieszki oraz pani Patrycji i jestem...
~Katarzyna Bachryj
2

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 5 stycznia 2009

Wojtek - opinia wątek zamknięty Byłem i oprócz profesjonalnej obsługi fryzjerskiej ugoszczono mnie również...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
35

19

wątków

do góry