Widok
Mieliśmy wesele z Panem Robertem polecam całym sercem - po prostu kultura, dobry gust, zaangażowanie w pracę etc.
Są i konkursy i duzo humoru i niespodzianki do DJ-a, muza dla wszystkich i na dodatek płyta na koniec z nagranymi na weselu życzeniami od gości i muzyczka oraz płyta z prezentacji zdjęć pary nowożeńców z wesela w cenie -super pamiątki. Rewelacja jednym słowem ;)
Są i konkursy i duzo humoru i niespodzianki do DJ-a, muza dla wszystkich i na dodatek płyta na koniec z nagranymi na weselu życzeniami od gości i muzyczka oraz płyta z prezentacji zdjęć pary nowożeńców z wesela w cenie -super pamiątki. Rewelacja jednym słowem ;)
:)))
Heja. Wiadomo ze każdy ma inne gusta.Mogę powiedzieć ze nasłuchałem się już wielu Dji , ale najbardziej to pamiętam Dj DARO lub jak tu wcześniej przeczytałem DJ ALEXX ten sam co grał w klubie MORENKA, w ROMANTICE ładnych parę lat temu. Gość umie grać, poprowadzić imprezkę, zabawiać gości weselnych. Wiem bo słyszałem jak grał i wiem jak sie bawiłem na zabawie w jego wykonaniu.
Bardzo polecam tego własnie DJa
www.djalexx.pl
Bardzo polecam tego własnie DJa
www.djalexx.pl
A ja właśnie średnio polecam Pana Marka Poniatowskiego. Co prawda nie byłam na weselu prowadzonym przez niego więc nie mogę też krytkować. Razem z narzeczonym umówiliśmy się z nim na spotkanie, zrobił kiepskie wrażenie na nas. Mało kontaktowy, gburowaty, odniesliśmy wrażenie że wszystko robi na jedno kopyto, człowiek bez polotu. Może miał po prostu gorszy dzień, nie wiem w każdym razie woałabym mieć wesele bez dj niż z nim w roli prowadzącego.
http://dobrydj.com.pl/
Młody spontaniczny.
dostosowuje się do wymagań a jeśli chcecie to odciąży was w wiekszości obowiązków związanych z oprawa muzyczną. sam opracowuje listy utworów do tańca oraz na pierwszy taniec młodych. daje tylko do zatwierdzenia. tak samo z zabawami na oczepiny.
zagra również na poprawinach jeśli chcecie. to sie wiąże z dodatkowym kosztem oczywiście ale sam DJ nie jest drogi. Robi to z pasją. Podobno gra również w zespole rockowym z pozytywnym przekazem czy jakoś tak.
Ja Polecam!!!!
www.dobrydj.com.pl
Młody spontaniczny.
dostosowuje się do wymagań a jeśli chcecie to odciąży was w wiekszości obowiązków związanych z oprawa muzyczną. sam opracowuje listy utworów do tańca oraz na pierwszy taniec młodych. daje tylko do zatwierdzenia. tak samo z zabawami na oczepiny.
zagra również na poprawinach jeśli chcecie. to sie wiąże z dodatkowym kosztem oczywiście ale sam DJ nie jest drogi. Robi to z pasją. Podobno gra również w zespole rockowym z pozytywnym przekazem czy jakoś tak.
Ja Polecam!!!!
www.dobrydj.com.pl