Widok
Od powiem za Hanie .. :) dom kultury na zaspie to własnie jest młyniec.... a co to tego na przymorzu to obie z Hanią tam własnie mamy.. to jest dokładnie nad Czardaszem ulica Śląska bardzo blisko kościoła Okręglak... troche mniejsza niz ta w młyncu .. bo ta w młyncu wydaje mi sie na okolo 100 osob miejsza ilosc może ginąc ja mam wesele na 60 wiec Przymorze jest idealne :)
jeżeli to była odpowiedź na moje pytanie to dziękuję:))
własnie moja siostra ma w młyńcu, wcześniej chcieli też w czardaszu , ale za malo miejsca na 100 osób i pozostał młyniec. Widziałam Czardasz, jest naprawdę fajnie. Ja mam ślub w 2007 i też na 100 osób, albo nawet więcej i pewnie pozostanie mi młyniec. Raczej restauracje, hotele itd nie wchodzą w grę ze względu na koszty przy tak licznej ekipie:))
własnie moja siostra ma w młyńcu, wcześniej chcieli też w czardaszu , ale za malo miejsca na 100 osób i pozostał młyniec. Widziałam Czardasz, jest naprawdę fajnie. Ja mam ślub w 2007 i też na 100 osób, albo nawet więcej i pewnie pozostanie mi młyniec. Raczej restauracje, hotele itd nie wchodzą w grę ze względu na koszty przy tak licznej ekipie:))