Widok

najtansze obraczki

Wesele Temat dostępny też na forum:
czy ktoś wie gdzie w trójmieście dostane najtańsze obrączki slubne??
w jakiś sklepach mogę szukac?/(chodiz o cene-jak najtaniej)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,

Nie wiem czy ineresuje Cie złotnik poza Gdańskiem chodzi mi o Starogard Gdański.
Na ul. Gdańskiej jest super złotnik, jeśli masz swoje złoto to koszt za dwie obraczki to 150zł na prawde dobrze wykonane jeśli nie masz złota mozna na prawde tanio tam kupić. Oczywiscie jest kilka wzorów i na miejscu wybierasz co Ci sie podoba;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
chodiz mi o zakup gotowych obrączek. nie mam swojego zlota
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z kupnem złota na miejscu ok 1300 zł.
Hej spróbuj na hali targowej w gdańsku jest tam 2 jubilerów jeden drogi ale 2 ma naprawdę fajne ceny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Złotnik przy stacji SKM Gdynia Leszczynki, poproś o obrączki ze złota 0,333
Na Chełmie na pasażu Tesco, sklep Apart. Za jedną 333 286 zł. Ja tam chcę kupić swoje na kwiecień..:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jubiler Czarkowski we wrzeszczu ul. Grunwaldzka. W tamtym roku w sierpniu za parę płacilismy ok.1200zl. Miła obsluga, ładne wykonanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tez zamawialysmy obrączki u Czarkowskich , zapłaciliśmy ok 1250 zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
malenka 2 - mnie interesuje ten jubiler ze starogardu, możesz podać jakieś konkretniejsze namiary? bo w necie go nie widzę..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam,

To mały zakład typowo złotniczy. Jak wjedziesz do starogardu od Strony Gdańska to za wiaduktem bedzie po prawej Salon Sukini slubnych a na przeciwko niego złotnik. Jest to róg ul. Gdańskiej i Skorupki.
Na miejscu pokaże Ci kilka wzorów. Nie wiem jak ze zdobieniami kamien itd bo mnie to nie ineresowało ale mysle ze warto sie wyvrac bo wykonanie jest bardzo dovre a ceba rewelacyjna. Oczywiscie grawer i tak dalej tez na miejscu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
dzięki za info :) akurat bywamy czasem w starogardzie, więc przy okazji podjedziemy i spytamy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry