Widok

narty

czy jest ktoś w tym naszym pieknym miescie jkakim jest gdansk, jakby nie patrzec polozony przeciez na nizinach kto lubi jezdzic na nartach...?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm.... no ja mam zamiar własnie się nauczyc w tym sezonie...
...jednak niestety jak widzimy teraz to na Łysej czy Wieżycy to raczej kajakarstwo górskie hehe..:))
Ale co tam, liczęże jeszcze troche nas dośnieży :)
A jak nie to trzeba będzie coś wykombinować dalej od naszego nizinnego terenu....ale to chyba dopiero w marcu...
Pozdrawiam
Zuzka
wiesz co zuzka22 ja bylem w tym roku a raczej w zeszlym;)po raz pierwszy i poprostu sie zakochalkem...bylem w bukowinie i w ciagu dwoch dni z instruktorem nauczylem sie smigac ze hej! potem juz tylko sama zabawa!!!pozdrowionka dal ciebie ps skad nadajesz?
ja uwielbiam jeździć... ale na snowboardzie :)))
w tym roku nie udało mi się niestety pojeździć :(
pozdrawiam wszystkich fanów białego szaleństwa :D
hm asiek a ja wlasnie miedzyinnymi sprobowalem dechy ale jakos nie kreci mnie tak bardzo jak deski....a gdzie jezdzisz?
no nie powiem... 2 dni... to brzmi całkiem zachęcająco...
ale póki co to śniegu niet.. :(
No ale poczekamy zobaczymy...
Liczę że uda mi sięjeszcze w tym sezonie dołaczyć do szacownego grona szusujących :))
POzdrawiam
Zuzka
si zuzka ja tesh...
a ja właśnie wolę deskę :)
jak tylko spróbowałam to już wiedziałam, że to mój sport!
a jeździłam w Polsce i Austrii,
nie próbowałam tylko jeszcze na sopockiej Łysej - troche dziwnie, bo to najbliżej ;) ale tak jakoś wyszło - jeszcze wszystko przede mną :D
w święta byłam w naszych polskich górach, wziozłam cały ten sorzęcior ze sobą, ale śniegu było za mało :( no i lipa!
a w tym roku to sobie nie pojeżdżę, bo spodziewam się dzidziusia :)
pozdrawiam
hm asiek tak sie sklada ze wlasnie w te swieta bylem przez 10 dni w polsce a konkretnie w bukowinie tatrzanskiej! a sniegu bylo tyle ze nawet nie trzeba bylo sztucznie nasnierzac, nawet kiedy przywitala mnie nie zaciekawa pogoda odwilzowa to potem zrobilo sie jak w bajce. po okolo 8 godzin dziennie na stoku spowodowalo milosc do tego bialego szlenstwa...pozdrowionka dla ciebie i malego(lub malej?:))
no to trafiłeś!
ja byłam blisko Nowego Sącza i tam ze śniegiem było kiepsko :/
ale ostatniego dnia wybrałam się w Tatry i tylko żałowałam, że musze juz wracać, jak zobaczyłam ile tam było śniegu :(
dzięki za pozdrowienia :)
ja również pozdrawiam!
tak asiek bylo na czym pojezdzic oj bylo:))) polecam ta miescine bo ma klimat jak malo która naprawde warto!!!!!
dzięki :)
wezmę to miejsce pod uwagę, ale dopiero za rok ;]
pozdroofki :)
polecam ci dwa stoki:Zwyrtlik-chyba najlepszy w bukowinie osietlony, gra muzyczka itd oraz U Andrzeja
pozdro

Na początek http://actifdesign.pl/index.php/2022/06/07/nauka-jazdy-na-nartach/ idealne miejsce.

Polecam wybrać się w polskie góry na 3-4 dni. To jest chyba takie minimum, żeby postawić pierwsze kroki i pod koniec wypadki cieszyć się jazdą.
Jeśli ciekawią Ci tematy, które komentuję to koniecznie zajrzyj na Mojego Bloga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Gdańsku to ja nie lubię jeździć... ewentualnie latem na nartach wodnych :D

Inne tematy z forum Towarzyskie

Czy feromony działają (83 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (78 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

do góry