Widok
nasza klasa?!!!co o tym myślicie????
Portal nasza klasa stał się prawdziwą enklawą PEDOFILI.
Przez nikogo nie niepokojeni, zakładają swoje domy, rodzinki, jest
nawet dom dziecka
nasza-klasa.pl/forum/17/29290
szpital dla dzieci
nasza-klasa.pl/forum/7/2616
(lektura ciężkiego kalibru).
W profilach tych osób są zdjęcia dzieci podkradane
z naszej klasy, ale również z innych portali
(i wbrew obiegowym opiniom nie są
to zdjęcia golasków).
TO MOŻE BYĆ TWOJE DZIECKO
z opisem "Jestem brudny, kto mnie wylucha, sukam domu, pocałuj moją
cipkę itp".
Próby interwencji u moderatorów naszej klasy kończą się usunięciem
pojedynczego zdjęcia, cały profil i fora, na których uprawiają
cyberseks ze zdjęciami dzieci zostają nietknięte.
Nie można tego tak zostawić.
Proponujemy zmasowany atak.
Jeżeli zależy Ci na oczyszczeniu naszej klasy z tego
bagna NAPISZ KONIECZNIE MAILA DO OBSŁUGI
nasza-klasa.pl/support
ze zgłoszeniem nadużycia (krok 2 - inne nadużycia), wklej treść:
Żądam usunięcia wszystkich profili z treściami pedofilskimi, w
przypadku braku
reakcji ze strony moderatorów usunę własne konto.
Wyślij tego maila do wszystkich swoich znajomych (również poza naszą
klasą),
nie bądź obojętny!!!!!!!!!!!!
linki:
nasza-klasa.pl/profile/18160055/gallery/27
nasza-klasa.pl/forum/18/2879
nasza-klasa.pl/forum/17/15866
nasza-klasa.pl/profile/18137744/gallery/24
nasza-klasa.pl/forum/18/1977
nasza-klasa.pl/profile/20482663
nasza-klasa.pl/forum/17/7723
nasza-klasa.pl/profile/19146053
nasza-klasa.pl/forum/17/26067
nasza-klasa.pl/forum/17/22829
Przez nikogo nie niepokojeni, zakładają swoje domy, rodzinki, jest
nawet dom dziecka
nasza-klasa.pl/forum/17/29290
szpital dla dzieci
nasza-klasa.pl/forum/7/2616
(lektura ciężkiego kalibru).
W profilach tych osób są zdjęcia dzieci podkradane
z naszej klasy, ale również z innych portali
(i wbrew obiegowym opiniom nie są
to zdjęcia golasków).
TO MOŻE BYĆ TWOJE DZIECKO
z opisem "Jestem brudny, kto mnie wylucha, sukam domu, pocałuj moją
cipkę itp".
Próby interwencji u moderatorów naszej klasy kończą się usunięciem
pojedynczego zdjęcia, cały profil i fora, na których uprawiają
cyberseks ze zdjęciami dzieci zostają nietknięte.
Nie można tego tak zostawić.
Proponujemy zmasowany atak.
Jeżeli zależy Ci na oczyszczeniu naszej klasy z tego
bagna NAPISZ KONIECZNIE MAILA DO OBSŁUGI
nasza-klasa.pl/support
ze zgłoszeniem nadużycia (krok 2 - inne nadużycia), wklej treść:
Żądam usunięcia wszystkich profili z treściami pedofilskimi, w
przypadku braku
reakcji ze strony moderatorów usunę własne konto.
Wyślij tego maila do wszystkich swoich znajomych (również poza naszą
klasą),
nie bądź obojętny!!!!!!!!!!!!
linki:
nasza-klasa.pl/profile/18160055/gallery/27
nasza-klasa.pl/forum/18/2879
nasza-klasa.pl/forum/17/15866
nasza-klasa.pl/profile/18137744/gallery/24
nasza-klasa.pl/forum/18/1977
nasza-klasa.pl/profile/20482663
nasza-klasa.pl/forum/17/7723
nasza-klasa.pl/profile/19146053
nasza-klasa.pl/forum/17/26067
nasza-klasa.pl/forum/17/22829
wlasnie to kolejny powod dla którego chyba warto sie juz z tego portalu wypisac i dzieki czemu niedlugo portal tak szybko jak powstal tak szybko padnie ...
obrzydlistwo
jednak wielkie zagrozenie niesie internet ..choc wydawac by sie moglo ze to mily fajny portal gdzie odnowilismy stare przyjaznie
ale to tez pozywka dla wszstkich zwyroli
nie wiem dlaczego administrator portalu takich rzeczy nie wylapje nie kasuje, nie śledzi na biezaco w koncu zarabiaja na tym krocie wiec chyba stac ich na ludzi ktorzy zajeliby sie poszukiwaniem wlasnie takich rzeczy
szok !!!!
obrzydlistwo
jednak wielkie zagrozenie niesie internet ..choc wydawac by sie moglo ze to mily fajny portal gdzie odnowilismy stare przyjaznie
ale to tez pozywka dla wszstkich zwyroli
nie wiem dlaczego administrator portalu takich rzeczy nie wylapje nie kasuje, nie śledzi na biezaco w koncu zarabiaja na tym krocie wiec chyba stac ich na ludzi ktorzy zajeliby sie poszukiwaniem wlasnie takich rzeczy
szok !!!!
Ja tylko nie rozumiem po co ktoś wkleja tam zdjęcia dzieci.
To jest NASZA KLASA i chyba ja chodziłam do danej klasy a nie mój mąż na przykład.
Żebym była dobrze zrozumiana. Dla mnie ten portal stał się bez sensu kilka dni po tym jak się zapisałam. Zaproszenia od osób, które znają mnie tylko z widzenia i normalnie na ulicy by mnie nie znały nagle przez internet chcą mnie w swoich znajomych bo będą miały jeszcze większą liczbę w nawiasie. Zdjęcia ukazujące mieszkania, samochody no bo można się pochwalić.
A wracając do dzieci zdjęcia znajomym jeśli są daleko można przesłać mailem. Co się stało to się nie odstanie ale wydaje mi się, że lepiej po prostu publicznie nie wklejać zdjęć dzieci.
To jest NASZA KLASA i chyba ja chodziłam do danej klasy a nie mój mąż na przykład.
Żebym była dobrze zrozumiana. Dla mnie ten portal stał się bez sensu kilka dni po tym jak się zapisałam. Zaproszenia od osób, które znają mnie tylko z widzenia i normalnie na ulicy by mnie nie znały nagle przez internet chcą mnie w swoich znajomych bo będą miały jeszcze większą liczbę w nawiasie. Zdjęcia ukazujące mieszkania, samochody no bo można się pochwalić.
A wracając do dzieci zdjęcia znajomym jeśli są daleko można przesłać mailem. Co się stało to się nie odstanie ale wydaje mi się, że lepiej po prostu publicznie nie wklejać zdjęć dzieci.
Kropusia, przecież nie musisz przyjmować zaproszeń od ludzi których ledwo znasz, co chcesz wkleić do galerii też jest twoją indywidualną sprawą. Ja uważam, ze to miłe, zobaczyć jak ułożyła sobie życie koleżanka, której nie widziałam 10 lat, albo wiedząc że starała się o dziecko 5 lat w końcu się udało. A samochody, supermieszkania, to inna sprawa, indywidualna sprawa, wielokrotnie o tym słyszałam, ale nigdy nie zdażyło mi się zobaczyć takich przejawów wywyższania, chwalenia? To co mnie raziło to zdjęcia z porodów w galeriach ... to już przegięcie ... ale i nie moja sprawa, co ktoś umieszcza :)
co do dzieci ... to jest sprawa dla policji, nie będę "straszyła" załozycieli n-k usunięceim konta, bo to i tak nic nie da
co do dzieci ... to jest sprawa dla policji, nie będę "straszyła" załozycieli n-k usunięceim konta, bo to i tak nic nie da
papilio1@op.pl
Dlatego dopóki nie miałam zablokowanego profilu nie przyjmowałam takich zaproszeń a jak tylko zobaczyłam taką funkcję zaraz z niej skorzystałam.
Ja też uważam, że to miłe zobaczyć jak ktoś ułożył sobie życie, ja również wysyłam zdjęcia i wykorzystuję do tego adres mailowy.
A ogólnie to bardziej kręcą mnie portale typu moi krewni.
Ja też uważam, że to miłe zobaczyć jak ktoś ułożył sobie życie, ja również wysyłam zdjęcia i wykorzystuję do tego adres mailowy.
A ogólnie to bardziej kręcą mnie portale typu moi krewni.
o matko, szok z tymi porodami
podanych wyżej profili nie ma, dziś dostałam maila, że je wszystkie usunęli w odpowiedzi na mój protest.
ja też ich nie straszyłam usunięciem konta, bo nie sądzę, aby to miało sens.
też nie mam nic przeciwko umiweszczaniu zdjęć dzieci czy bliskich, bo miło się ogląda zdjęcia z znajomych - natomiast jak tylko pojawiło się zablokowanie galerii, komentarzy itp. przed obcymi, natychmiast z tego skorzystałam. myślę, że to fajne rozwiązanie - może powinno być domyślne, a tylko odblokowywanie jako dodatkowa funkcja, bo nie każdy się pewnie nad tymi zastanawia...
podanych wyżej profili nie ma, dziś dostałam maila, że je wszystkie usunęli w odpowiedzi na mój protest.
ja też ich nie straszyłam usunięciem konta, bo nie sądzę, aby to miało sens.
też nie mam nic przeciwko umiweszczaniu zdjęć dzieci czy bliskich, bo miło się ogląda zdjęcia z znajomych - natomiast jak tylko pojawiło się zablokowanie galerii, komentarzy itp. przed obcymi, natychmiast z tego skorzystałam. myślę, że to fajne rozwiązanie - może powinno być domyślne, a tylko odblokowywanie jako dodatkowa funkcja, bo nie każdy się pewnie nad tymi zastanawia...