Widok

nasza wódeczka :)

Wesele Temat dostępny też na forum:
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
macmar daj znak :-((((((((((((

up :-)
macmar jestes??

macmar nie ma juz tych butelek :-((( a moze chociaz jedna osprzedacie? potrzebujemy na prezent :-))

Smakowaliśmy wszystkie poza kantówką :) najbardziej smakowała De Luxe Z łabądkami :)Mają własną firmę i rozlewają sami swoją wódencję .
Ale ogólnie wszystkie są świetne!
Mozecie popytać o te wódki w Intermarche albo w Kauflandzie z tytmi marketami współpracuje ta firma.

z tego co wiem nikt na terenie trojmiasta nie prowadzi sprzedazy tej wodki zajrzyj na strone producenta i popytaj co i jak

super poprosze na priva namiary i cennik teraz jestem w pracy i niestety nic nie moge zadzialac pozdrawiam

"ichna" produkcja - wyprobowalismy jest godna polecenia - cos na poziomie finlandii - mowie o premium nie wiem jak inne

a jaka to jest wodka?? bols smirnoff??? czy jakas ich wlasna - mozna zaufac?? wyglada superrrr :-)

ok zaraz sprawdze

aaaaa pojedyncze sztuki to jeszcze powinnas chyba dostac/kupic w hurtowni tam gdzie ja kupowalem w straszynie hutrownia sie nazywa komers - zadzwon i sie zapytaj o wodke weselna, tak jak mowie pojedyncze sztuki tej akurat butelki ktora ja kupowalem powinni miec na stanie - chyba ze juz je sprzedali

bo potrzebne nam tylko dwie takie ladne. nie robimy wesela tylko obiad :-)

a czemu akurat dwoch?

proba wklejenia linku - tak przy okazji

forumGaja B. napisał(a):

macmar a nie chcielibyscie odsprzedac dwoch butelek? :-) slub w sobote i juz nie zdaze wiecej zamowic :-(

naprawde to ladnie wyglada, szkoda ze ja juz za pozno sie dowiedzialam :-)

a my mamy taka - juz kupiona....

image

z tej samej firmy tylko ta jest Premium

www.martinez.pl

podaj namiary stronki

Dziękujemy!
Znależliśmy tą firmę przez internet, nie wiem czy podawać tak na forum adres strony internetowej żeby mnie nikt nie posądził o reklamę....
płaciliśmy 21 zł za butelkę. Ale jeśli ktoś zamawia powyżej 100 szt to ma rabat 3% a jeśli odbiera sam ze Środy Wielkopolskiej to dodatkowe 5%.
Butelka jest juz z zawartością! Smakowo wódeczka jest pierwsza klasa! A butelka ma nadruk trwały- ogólnie na zdjęciu nie widać jaka jest elegancka (butelka)
Są oczywiście inne wzory buteleczek- nawet bardziej ekskluzywne ale są droższe... Firma daje wszystkie potrzebne certyfikaty. Jestem bardzo zadowolona!

czy to jest nadruk na butelce?
bardzo ładnie

na zdjęciu wygląda całkiem elegancko
do góry