Widok
nasze poradnictwo...a problem beatki
kurcze jakos teraz wazniejsze stały się na tym forum problemy beatki...niz jakiekolwiek inne wypowiedzi nt slubu i wesela!!
mam dylemat, bo nie mogę zrobić poradnictwa rodzinnego u siebie , bo obecnie mieszkam w Trojmieście... niedawno prosiłam o namiary na poradnictwo w gdyni (obłuże lub głowna) i nikt się nie odezwał...
.........szkoda :( :/ :(
mam dylemat, bo nie mogę zrobić poradnictwa rodzinnego u siebie , bo obecnie mieszkam w Trojmieście... niedawno prosiłam o namiary na poradnictwo w gdyni (obłuże lub głowna) i nikt się nie odezwał...
.........szkoda :( :/ :(
rybko:) z tego co wiem, religia nie zwalnia z odbycia nauk...
religia w szkole, a nauki przedmałżeńskie-to, co innego... chyba że w trakcie zajęc lekcyjnych z religii mieliście kurs z nauk przedmałżenskiech (otrzymuje się wtedy zaświadczenie) i wtedy możesz zapytać księdza, czy ci to "zaliczy" :) pozdrawiam:)
religia w szkole, a nauki przedmałżeńskie-to, co innego... chyba że w trakcie zajęc lekcyjnych z religii mieliście kurs z nauk przedmałżenskiech (otrzymuje się wtedy zaświadczenie) i wtedy możesz zapytać księdza, czy ci to "zaliczy" :) pozdrawiam:)
Nauki i poradnictwo w Orłowie nic nie kosztują. Na pierwszych naukach dostaje sie karteczkę z temata,mi poszczególnych spotkań, na której zbiera sie też podpisy osób prowadzących. Na odwrotnej stronie jest miejsce na pieczatki z poradnictwa. Tak "wypełnioną" kartke oddaje sie księdzu, najczęściej spisywaniu protokołu.
Parafia rzymskokatolicka pw. Najświętszej Maryi Panny Królowej Polski
Dane podstawowe
Adres Gdynia, ul. Armii Krajowej 26, 81-372 Gdynia
Telefon (0-58) 620-05-52
Fax
Adres www
Data odpustu 3 maja
Biuro parafialne poniedziałek do piątku 9.00 - 11.00 i 16.00 - 18.00
Poradnia rodzinna środa 17.00