Widok
byłam 2 razy na weselach w tym ośrodku. nie są to jakieś luksusy, ale za taką cenę nie należy sie ich spodziewać. z resztą pewnie widziały Panie tą salę bez przybrania weselnego.
jeśli chodzi o dekoracje sali, to nie wiem czy są w cenie czy osobno, ale nie były jakieś obfite. w sali tanecznej balony i szarfy pod sufitem. wiem że mają satynowe pokrowce na krzesła (brzoskwiniowe), bo normalnie są one brzydkie (za pokrowcami z reszta też nie przepadam). wiem że kwiaty na stoły trzeba samemu kupić (wiem bo na weselu w październiku na stołach były stroiki robione przez matkę młodego).
moim zdaniem wiecej niż 60 osób to słabo tam sadzać, bo ścieśniają krzesła i po prostu byłoby już za ciasno.
jedzenie w porządku, smaczne, wystarczająco i nie było potem problemów. tylko strogonow był słabo wymieszany i niektórzy nie mieli mięsa.
toaleta ładna, schludna. dość papieru i mydła.
szatnia w pomieszczeniu przy wejsciu w postaci wieszaków do samoobsługi. to pomieszczenie było jednocześnie palarnią i mi przeszkadzało że później mi cały płaszcz papierosami śmierdział.
ogólnie myślę że za tak niska cenę w miejscu które jednak jest w środku trójmiasta warto rozważyć, ale należy sobie zdawać sprawę z minusów.
jeśli chodzi o dekoracje sali, to nie wiem czy są w cenie czy osobno, ale nie były jakieś obfite. w sali tanecznej balony i szarfy pod sufitem. wiem że mają satynowe pokrowce na krzesła (brzoskwiniowe), bo normalnie są one brzydkie (za pokrowcami z reszta też nie przepadam). wiem że kwiaty na stoły trzeba samemu kupić (wiem bo na weselu w październiku na stołach były stroiki robione przez matkę młodego).
moim zdaniem wiecej niż 60 osób to słabo tam sadzać, bo ścieśniają krzesła i po prostu byłoby już za ciasno.
jedzenie w porządku, smaczne, wystarczająco i nie było potem problemów. tylko strogonow był słabo wymieszany i niektórzy nie mieli mięsa.
toaleta ładna, schludna. dość papieru i mydła.
szatnia w pomieszczeniu przy wejsciu w postaci wieszaków do samoobsługi. to pomieszczenie było jednocześnie palarnią i mi przeszkadzało że później mi cały płaszcz papierosami śmierdział.
ogólnie myślę że za tak niska cenę w miejscu które jednak jest w środku trójmiasta warto rozważyć, ale należy sobie zdawać sprawę z minusów.
niewiem czy niska cena 150 złotych to ogólnie dużo bo za tą cenę można sobie gdzie indziej znaleźć sale Wiem że wystrój sali nie jest w cenie trzeba sobie samemu załatwić dodatkowo jeśli nie bedziesz miala poprawin to bedziesz miała mniejsze wydatki ogólne wrażenie oki ale szczerze zastanawiam się czy będę tam mieć gdyż mam na oku inna salę w Redzie :) A ślub mamy w czerwcu 2011 roku
mówimy o cenach w lokalizacjach w ścisłym trójmieście. ja taniej nie widziałam, chyba że na jakieś sali gimnastycznej :P wiadomo, że poza trojmiastem ceny sa niższe (znaczy małe miejscowości poza trojmiastem lub na dalekich obrzeżach, ale również mam na myśli rumie rede i wejcherowo itp.). trzeba to rozgraniczyć.
pancia ciekawe kiedy ty tam byłaś ????? My byliśmy na rozmowie w sierpniu tego roku i koszty wynosiły właśnie tyle, albo jednym mówią taką cenę a innym inną co świadczy o ich nie zdecydowaniu dlatego wiem ze na pewno nie zorganizujemy tam wesela Wolę jednak Redę dworek przy wylotówce na Wejherowo jest bardziej godny uwagi :)
ja niedawno pisałam do natura tour i dostałam taką odpowiedź:
Cena wesela za jedną osobę z poprawinami wynosi 180 zł, bez poprawin 160 zł.
Nie ma dodatkowych opłat.
Można dodatkowo przystroić sale mam kontakty- cena 600 -1400 zł.
Napoje, alkohol,ciasta, owoce - tort w gestii klienta
Jest możliwość wynajęcia domku z noclegiem- cena 65 zł od osoby
Cena wesela za jedną osobę z poprawinami wynosi 180 zł, bez poprawin 160 zł.
Nie ma dodatkowych opłat.
Można dodatkowo przystroić sale mam kontakty- cena 600 -1400 zł.
Napoje, alkohol,ciasta, owoce - tort w gestii klienta
Jest możliwość wynajęcia domku z noclegiem- cena 65 zł od osoby