Witam ,pierwszy raz odwiedziałam nh pod koniec 2015 r , Pani ditetyk oczywiście dokonała wszystkich pomiarów ,(nie mam problemów z nadwagą ,mój problem to zespół jelita wrażliwego ) ,po czym zapytała czy decyduję się ba dietę .Rozpisała dietę i oczywiście suplementy .Oczywiście wizyty co tydzień ,i nowe suplementy .Niestety dostawałam suplementy ,które potęgowały moje dolegliwości(wzdecia ,pelność ,ogólnie czułam się jak balon) ,a Pani twierdziła ,że chyba mnie źle zrozumiała .W połowie stycznia 2016 miałam usuwaną tarczy cę ,w związku z tym zaprzestałam wizyt w nh .Teraz byłam ponownie bo zatrzymuje mi wode w organizmie ,dostałam suplementy ,ale diety nie ,bo ta którą miała była z owocami sezonowymi ,więc uznała ,że bez sensu .Po tygodniu praktycznie żadnej poprawy . To po krótce moja przygoda z nh ,nie polecam nikomu ,myślę że rolą Pani dietetyk jest wściskanie suplementow ,które są bardzo drogie ,a o dietetyce nie ma za bardzo pojęcia.Same pomyślcie ,jak ditetyk może nie wiedzieć jaką należy stosować dietę przy niedoczynności tarczycy ,mam wrażenie ,że wszystkie diety pochodzą z internetu ,a nie są ustalane indywidualnie . Nie polecam!!!!!!!!!!!!