Widok

nauka języka niemieckiego, gdzie ?

hej,

chciałam się z Wami podzielić moimi spostrzeżaniami.
Chodziłam kiedyś na niemiecki do eu, uwazam to za czas stracony, potem chodzilam do germanicus, jakos srednio mi sie podobalo i ceny troche wysokie.
ogólnie ciezko znalezc dobra szkole jezyka niemieckiego wiec poszlam na korki,
znalazlam babke z trojmiasto.pl, narazie jest fajnie.

prosze o wymiane doswiadczen ludzi ktory uczyli/ucza sie niemieckiego w szkole lub prywatnie.

Pozdro!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się

Szukać na ekorepetycje

Naukę języka obcego warto połączyć z kursem koncentracji - większa koncentracja sprzyja przyswajaniu wiedzy. Świetne kursy w tej materii oferuje Best Brain Boral.

No właśnie. masz net to imasz możliwości. Szkoły za przeproszeniem odchodzą już do lamusa. Jest net,skyp i dobry lektor i starczy.
Ja jestem po drugiej stronie to znaczy od paru lat uczę niemieckiego przez skaypa. Muszę przyznać że dla niektórych jest to idealne, ale są też tacy którzy wolą mieć zajęcia u siebie w domu. Więc jak kto woli

zaintrygowaliście mnie nauką języka w ten sposób i spróbowałam się tak uczyć i jest to mega super dla mnie. Uczyć się w ten sposób mogę wszędzie.

powiem szczerze, że i dal mnie to idealna opcja. Uczę się wtedy kiedy mogę. Mam wybór, a nie jak w szkole językowej nauka na odpowiednią godziną od do. Nauka w domu [rzemawia za mną!

ja zdecydowanie wolę warunki domowe do nauki i włąśnie uczę się w domu z lektorem przez skyp.

a ja bym nawet powiedział, że przy necie warunki są najlepsze. zwłaszcza w zaciszu domowym i przez skyp z panem Tomkiem!

Przy necie warunki do uczenia są bardzo dobre. ja korzystam ze swojego lektora, którego mam przez skyp. Oglądam też jego firmiki na YT. Mnie to bardzo pomaga!

a ja polecam na spokojnie w domu. jak masz net, to warunki są!

Dla mnie też ta opcja jest korzystna. Pan Tomasz Zalewski ma dobry akcent i cierpliwość i naprawdę potrafi wszystko wyjaśnić. Do tego cena korzystna.

Nauka pr4zez internet to dla mnie jedyna z mozliwych opcja. Jestem osobą na wózku i nie oszukujmy się - nie wszędzie mogę dojachać. Dla tego też uczę się przez skyp w domu.

poszukuje osoby znającej niemiecki do opieki nad dziećmi podczas wesela. Miejsce Gdynia, czas: maj br.
Zainteresowanych proszę o kontakt karpos@tlen.pl

J ateż uczę się w domu. Znalazłam w necie taką stronę i korzystam. Podaję link https://zalewskitomasz.pl/. co jakiś czas dostaję darmowe materiały i nauka naprawdę idzie! Fajna sprawa!

Mnie jak naj bardziej metoda w domu przez skyp odpowiada!

No bo na każdą głowę jest coś innego. jeden lubi w grupie, a drugi w domu.

Też tam się uczyłem, ale sorry nie było takich efektów jak u pana Tomka. Za dużo ludzi po prostu mają i nie poświęcają już tyle czasu.

a ja polecam German schule. Tam również można uczyć przez skypa. są naprawdę bardzo dobrzy!

Ja ostatnio skontaktowałem się z Panem Tomkiem i dostałem zestaw ćwiczeń odpowiedni do mojego poziomu. Przyznam szczerze, że super sprawa i bardzo fajny kontakt!