Widok

nauka tańca

Dziewczyny może znacie szkołe tańca, gdzie nauka jest w parach- chodzi o tańce latino. Chciałbym tańczyć razem ze swoją dziewczyną a nie być jedynym rodzynkiem na zajęciach :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W większości szkół tańca znajdziesz tańce latino zarówno w parach jak i solo. Mogę polecić szkołę Dance Avenue w Gdańsku, co prawda z mężem chodzę na towarzyski, ale byliśmy też na intensywnym kursie bachaty w parach w wakacje i było całkiem spoko. Z latino mają na pewno właśnie bachatę i salsę w parach. Jest początek sezonu, więc może będą mieli jakieś darmowe wejście, zobaczycie czy wam się podoba szkoła i podejście trenerów.

dzięki :)

Też bym się zapisała na jakiś kurs :)

Tylko Havana Si w Gdyni! :D Świetni, sympatyczni instruktorzy salsy, zmysłowa bachatka i kizomba :) Naprawdę jest dużo zajęć do wyboru. Jest też kilka zajęć fitness i ja np. chodzę na stretching. Są też tańce, które pozwalają spalić troszkę ciałka - nic tak nie daje w tyłek jak reggaeton albo dancehall z Nadią - czekam aż ruszy jej kurs :D A poza tym jak nigdy u nas nie byłaś, to przez pierwszy miesiąc możesz chodzić na co chcesz za stówkę - także się opłaca :)

Tango Gdynia! Sama chodzę i uwielbiam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam.
Jestem tutaj nowy.
"Mała" czy mógłbym Cię poprosic o adres "Tango Gdynia"?
I jakiego tanca tam konkretnie można się nauczyc?
Z Góry Dziękuję;-)
Pozdrawiam Serdecznie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Awesome :) thank you for response!

Inne tematy z forum Kobieta

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Tabletki na odchudzanie? (186 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry