Widok
z tego co opisujesz to być może Was widziałam, to znaczy widziałam taką parkę, nawet chłopaka kojarzę, tylko nie wiem skąd... albo chodził do podstawówki / lo na obłużu (41 sp / XIII LO) albo pracował w pożyczkach :) a jesli nie to moze nie Wy
ja dziś będę z koleżanką :D i grubiej się ubiorę
hmm zmienię miejsce bo wczoraj siedziałąm przy takiej prace co cały czas nawijała i to jeszcze takie rzeczy nie na miejscu delikatnie mowiac :/ pewnie im rodzice kazali wziąc slub
no to może sie dzis zobaczymy tez postaram sie usiasc gdzies po lewej
ja dziś będę z koleżanką :D i grubiej się ubiorę
hmm zmienię miejsce bo wczoraj siedziałąm przy takiej prace co cały czas nawijała i to jeszcze takie rzeczy nie na miejscu delikatnie mowiac :/ pewnie im rodzice kazali wziąc slub
no to może sie dzis zobaczymy tez postaram sie usiasc gdzies po lewej
Kasia, wczoraj to nie bylo szans, zebys mnie rozpoznala bo napisalam Ci o czarnej kurtce a po drodze bylam u siostry i pozyczylam od niej jasny dlugi plaszcz hehehe (przez te moje cholerne korzonki, tak bolało, ze potrzebowałam czegos dlugiego na tyłek:)) a po drugie moj Marcin przyszedl o 19:55 i siedzialam cala godzine ze znajomymi hehehehe:)
ale......dobrze widzialas pierwszego dnia bo on rzeczywiscie pracowal w pozyczkach (Asper:)) wiec to my:)
ale......dobrze widzialas pierwszego dnia bo on rzeczywiscie pracowal w pozyczkach (Asper:)) wiec to my:)