Widok

nauki na Obluzu

Wesele Obłuże Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
podobno zaczynaja sie w parafii sw.Ducha na ul.Zielonej 11 (chyba) - maja byc cztery spotkania, w dniach 5-8.03. codziennie na 19:00. Fajnie, bo 4 dni i z głowy:)
czy ktos sie wybiera..?????????? bo my chyba tak, nie wiem tylko czy trzeba sie zapisywac wczesniej czy cos....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My jestesmy chetni. Jutro rano zadzwonie do nich i jak się czegoś dowiem to Wam napisze.
Fajnie by było tylko 4 dni i z głowy :D

faktycznie, w parafii Św. Michała Archanioła ksiądz ogłaszał, że w kościele pw. Ducha Świętego na ul. Zielonej odbędą się nauki przemałżeńskie. jezeli nie chcesz iść w ciemno, to zadzwoń do oksywskiej parafii, powinnas uzyskac informacją na ten temat. (058) 665 -00-63. Pozdrawiam.
no wlasnie podobno. kumpel w pracy mi powiedzial, ze wczoraj byl w kosciele i wlasnie mowili o tym i zapraszali. tylko nic wiecej nie wiem a wlasnie sama nie chce isc w ciemno:) jesli nikt na weselniku nie bedzie wiedzial najwyzej tam zadzwonie:)

My bardzo chętnie byśmy się wybrali :) Czy one napewno będą w tym terminie i o tej godzinie. Proszę o potwierdzenie :)
Pozdrawiam:)