Widok

nauki na morenie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanie czy oprócz nauk na morenie robić tam można też poradnictwo rodzinne i ile to jest spotkań??i kiedy ew. są te spotkania w poradnictwie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
można, są 3 spotkania, bodajże w czwartek, w którymś z ostatnich wątków jest to opisane tutaj, a może któraś z dziewczyn z tego rejonu Ci pomoże
>
Hej
My robilismy spotkania rodzinne i bylo to jedno spotkanie dłuższe (uwaga trwało 1 godzine) :)
Jednak nie polecam, chyba ze ktos chce poprostu miec z glowy. Troche sie rozczarowalam.
Spotkania sa w srode od 19.00 na 1 pietrze w salce. Pierwszy raz jak poszlismy to poprostu po to zeby sie umowic na spotkanie.

mam jeszcze pytanie. Czyli to znaczy ze teporadnictwo można zrobić wszystko za jednym razem??i czy są indywidualne??czy w grupach??
U nas bylo pojedynczo, tzn tylko my i Pani, ona sie pyta czy rozbic to na 3 krotsze spotkania nie wiem po ile minut, czy jedno dluzsze jak juz wczesniej pisalam

Inne tematy z forum Morena

Wzgórze Hoplity (9 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Kusocińskiego (17 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Unikat (5 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na Morenie, jest to wygodne miejsce do życia zarówno dla rodzin, jak i dla...

do góry