Widok

nauki-orunia górna

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
orunianki wybieracie sie w piatek na nauki?u nas sie dzis okazalo ze ksiadz nam nie zaliczy matury z religii i musimy odbyc nauki;/

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej Madziulka, ja się chyba nie wybieram.Jak juz wcześniej mówiłam mojego narzeczonego nie ma i sama raczej nie chcialabym iść. :)

[URL=http://www.glitteryourway.com][IMG]
Hejka ja na szczęście oklepałam juz te nauki :) tym bardziej że u nas na Oruni Górnej to ogólnie porażka musze jeszcze tylko odklepać 2 godziny u tego seksuologa :)

Gabi opowiadaj co i jak?kto to woogle prowadzi?jezuuuuuuuu jak mi sie nie chce na to chodzic!!
placi sie cos za to?:)

image
image
A więc hihi prowadzą to różni ksieża wiec każda lekcja z innym najgorzej jest z proboszczem do wszystkiego się przyczepia więc trzeba uważać jak nie bedziecie zadawać pytań szybciej szkończą i szybciej pujdziecie sobie do domu :) a do zapłaty to nie płacisz za to więc bez problemu juz bez przesady ten proboszcz jest wystarczająco chciwy a więc jak beda jeszcze jakies pytania to piszcie :)

przynajmniej tyle dobrze ze sie nie placi;)
jestem zla bo dzis odwroceni na tvn a ja na nauki musze isc wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr;)
a to ile to mniej wiecej trwa

image
image
i juz po hmmmmm;)

image
image
czesc!
ja tez juz jestem po naukach. rok temu zrobilam.
z proboszczem to fakt tak sobie,ale reszta nie byla az taka zla, ale ostrzegam przed poradnictwem, jesli bedzie ta sama kobieta to masakra bo kobieta sama nie wie o czym mowi i sie powtarza.
a kasa to tylko jak nie bierzes w naszym kosciele slubu.

image

Inne tematy z forum Orunia Górna

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...

do góry