Widok

rondo

tylko po co komu to rondo .NIECH SIĘ WEzMA ZA OTOMIŃSKĄ.Wg pana prezydenta ( na spotkaniu w Karczemkach we wrześniu ) to jest ulica OSIEDLOWA !!! i powinna być remontowana w ramach inicjatywy mieszkańcow .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
lepiej, że robią niż nie robią :-)
To jest niebezpieczne miejsce szczególnie dla pieszych.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
w kwestii pieszych rondo niewiele zmieni ,jezeli ludzie dalej beda chodzić gdzie chcą a nie gdzie sa wyznaczone miejsca .a twierdzenie ,ze lepiej ,ze coś robią niż nic jest kompletnie bez sensu .B to coś kosztuje i to sporą . kwotę. Wydawanie pieniędzy bez sensu byle na coś jes widac naszą specjalnością i głęboko tkwi w naszej mentalności .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to skrzyżowanie było jakieś nadwymiarowe, takie rozlazłe :-)
Pieszych, szczególnie tych młodszych kusiło pewnymi skrótami po przekątnych, sam to wiele razy widziałem.
Z uwagi na bliskość szkoły rondo poprawi zdecydowanie wg mnie bezpieczeństwo (a lepiej dmuchać na zimne).
Ale rozumiem Twe oczekiwania dotyczące jakości pozostałych dróg, sam korzystam z tych "dróg"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przy okazji budowy ronda mieszkańcy Kiełpina (tego po prawej od ronda) mogą pozwiedzać te Kiełpino po lewej od ronda. A tam dróg, kanalizacji deszczowej ani oświetlenia się raczej nie doczekamy (przynajmniej nie za budynia, który proponuje żebyśmy się złożyli i sobie zrobili).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko ,ze szkole przenosza w przyszlym roku do nowej ,więc podpieranie bezsensownej decyzji budowy ronda szkoła i bezpieczeństwem dzieci jest bezzasadne .A samo rondo to chyba dla lalek i samochodzików tychże dzieci .Widac ,ze autobusy faktycznie będa dalej jeżdzic jak po skrzyzowaniu ( co z reszta podano w założeniach przed budową ,) a i inni kierowcy beda tak robić .Wedy to juz na pewno nie będzie bezpiecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ciekawe, czy będzie uroczyste otwarcie naszego nowego, fantastycznego ronda? ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
z biskupem i prezydentem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No zarąbiście się po nim jeździ .......... mogli jeszcze mniejsze zrobić, czas pokaże jak mieszkańcy będą ścinać rondo by uniknąć nadmiernego zużycia ogumienia :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
czy mylę się, że jest zdecydowanie mniej wypadków dzięki nowemu rondu?

Właściwie to nie widziałem żadnej stłuczki na nowym rondzie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gorszego rąda chyba nie widzialem.
Jest kąpletnie źle zaprojektowane.
Zawsze je ścinam gdy jade w stronę Gdańska.
a jadąc od Gdańska udaje się bez ścinania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, bo gdy wracam to skręcam w prawo.
kierujesz autobusem lub TIR-em?
;-)
Nie. Prowadze auto osobowe, lecz tak jak juz wczesniej napisalem te rondo jest źle zaprojektowane. Jest za duze. Nie będe jeździł po nim dookoła bo to bez sensu.
szczerze mówiąc to ja je też ścinam, heh
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hahaa.
typowe polskie półgłówki .Jest rondo ale co tam ja wiem lepiej .Przepisy ruchu drogowego ,to dla frajerów. Ludzie nie chwalcie się swoim prostactwem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do : marek
Jestes typową cebulą. Nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem i juz mnie obrazasz. Uwazam ze nie masz komplętnie pojęcia o jeździe samochodem. Na strzałeczke zieloną tez pewnie czekasz?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie znam i nie mama zamiaru poznawac .Jak widać z odpowiedzi ,pochodzimy z róznych bajek .Ani Ty nie jesteś w stanie mnie obrazić ,ani też ja nie zniżam swoich lotów tak nisko by obrazać Ciebie .trzymaj się swojego motoryzacyjnego zaścianka i szerokiej drogi .
do góry