Widok

fundusz gwarantowanych świadczeń pracowniczych

najlepiej byloby aby bomi zlozylo pozew zbiorczy do fgśp, ale jezeli tego nie zrobi nalezy samemu zlozyc wniosek do funduszu na adres:ul.Podwale przedmiejskie 30,80-824 gdansk
wnioski do pobrania na stronie:http://www.fgsp.gov.pl w zakladce wykazy i wnioski-wnioski indywidualne( w dwoch egzemplarzach) i zalacznik do wniosku indywidualnego oraz nalezy dolaczyc poswiadczenie (wypelniaja kadry), umowa o prace, ostatni aneks, swiadectwo pracy i rozwiazanie umowy o prace wszystko w oryginalach lub z pieczatka ze jest zgodne z oryginalem. taki komplet do funduszu . czeas na rozpatrzenie to 30 dni z mozliwoscia przedluzenia o kolejne 30 jezeli fundusz bedzie potrzebowal wiecej czasu na przeanalizowanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ciekawe oby tak było. Ciekawe rowniez czy wszystkie wnioski zostaly zlozone bo jesli tak to zostalo tylko chwilke poczekac
a co fundusz wypłaci odprawy i odszkodowania czy tylko odprawy??
Odprawy na pewno a czy odszkodowania to nie wiem
nie wiecie czy my normalnie dostaniemy wypłaty za wrzesień i pażdziernik 10 tego ? czy wszystko będzie wysłane przez fundusz?
fundusz wypłaca odprawy razem z odszkodowaniem
dzięki za info lipa:(
dlaczego lipa???????
dlatego ,ze jeszcze trzeba na kasę czekać 10 -ty za kilka dni a tu pustki w portfelu rozumiesz .....................
ha ha dobre:)mam ten sam problem:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Piła też nie otrzymała odpraw oni normalnie jakieś jaja sobie z nas robią ale cóż to jest polska.
Ja z kolei słyszałam od koleżanki z pracy że pani w funduszu powiedziała że do 15.10 mają być wypłacone pieniądze ile w tym prawdy, nie wiem.
Mam zwolnienie z dniem 31.07 i nie mam jeszcze odprawy i nikt nie poinformował nas o jakie pieniądze chodzi.
a kiedy kończy ci się okres wypowiedzenia ?
JAK MASZ NAPISANE NA ROZWIĄZANIU?
Jeżeli dostałaś wypowiedzenie 31 lipca to ważne jest kiedy był ostatni dzień pracy .
do góry