Widok
nerwica lękowa
Witam wszystkich kto był lub wybiera sie do pana rafała powiem szczerze facet ma pojecie i dar to tego co robi mam nadzieje że i mi też pomoże byłem 3 razy juz na wizycie i sie zawachałem ale po mieśiącu po przemyśleniach że za szybko chyba chciałem efekt uzyskać spróbuje co mi zostało 3 lata tablety i nic walka w klatce tak to można nazwać juz jestem zmęczony tą nerwicą lękową naprawde mnie już wywalała na maxa jedyna deska ratunku terapia u pana rafała tylko w nim nadzieja została jak on już nie da rady to już trzeba dać sobie spokój i żyć dalej z kamieniem na karku napisze po terapiach czy nie była to zła decyzja hipnoza na lęki pozdrawiam
Witam,
Pytacie się o cene byłam 2 lata temu i płaciłam za wizyte 300 zl jak jeszcze p. Rafał przyjmował w Warszawie .. teraz podobno 400 zł. Wizyta trwala prawie 2 godziny bardzo mi pomogła i były to b. dobrze zainwestowane pieniądze. W sumie było tych wizyt 4. Jedna na reinkarnację a 3 pozostałe na moje takie lekowe sprawy, o których już nie pamietam. Polecam
Pytacie się o cene byłam 2 lata temu i płaciłam za wizyte 300 zl jak jeszcze p. Rafał przyjmował w Warszawie .. teraz podobno 400 zł. Wizyta trwala prawie 2 godziny bardzo mi pomogła i były to b. dobrze zainwestowane pieniądze. W sumie było tych wizyt 4. Jedna na reinkarnację a 3 pozostałe na moje takie lekowe sprawy, o których już nie pamietam. Polecam