Widok

netto gdańsk przymorze

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy możecie mi powiedzieć czy Netto na Dąbrowszczaków istnieje? znalazłam adres ale na google maps nic nie widzę żeby było.
Jeśli jest, możecie mi powiedzieć gdzie to dokładnie i jak dojechać? Z góry dzięki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak istnieje na trasie między ulicą jagiellońską,a obrońców jadąc przy Parku Reagana,nad netto znajduje się wrotkowisko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za Biedrą/skrzyżowanie na Obrońców Wybrzeża i Dąbrowszczaków.
Vis a vis staje autobus 127,148
oo bardzo dziękuję! :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Istnieje :) tydzień temu robiłam tam zakupy ;) wjazd prawie w połowie parkingu przy Parku Reagana ;) (oczywiście po przeciwnej stronie ulicy)
To z tego co pamiętam budynek dawnej kotłowni? Na końcu mojego nie istniejącego przedszkola 55, czyli aktualnie prywatnej brytyjskiej szkoły :)
Hihi, i jeszcze jedna wskazówka: widzisz wiadomość na Trójmiasto o pożarze baraku na Przymorzu i materiał kręcony przez kogoś z okna (http://trojmiasto.tv/Pozar-baraku-przy-Dabrowszczakow-na-Przymorzu-6173.html?) No to masz w tym materiale budynek z Netto jak na dłoni (z napisem "Netto" włącznie) i całą okolicę. (Włącz sobie np od minuty 02:30).
:)
Sajwer dobre ,dobre .....:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Przymorze Małe

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Willa Krzywoustego (7 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

do góry