Widok

neutropenia u niemowlaka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mój synek ma niedobór neutrocytów. Po trzeciej morfologii liczba tych ciałek ciągle spada. Czy któraś z Was miała podobny problem? Bardzo się boję, że trzeba będzie synka hospitalizować:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja córka miała podejrzenie, liczba neutrocytów wprawdzie nie spadała, była na stałym, ale niskim poziomie
Dostalysmy skierowanie do AM zeby sprawdzic, tam zrobili jej badaania tzn. pobrali krew i powiedzielei, ze jest ok!
Normy dla dzieici są troche inne i w ogole dzieci do ukonczenia 1 r.ż mają mniej neutrocytow, tak po prostu jest
image
Dziękuję za odpowiedź, bardzo mnie pocieszyłaś, bo jestem trochę podłąmana. A możesz mi napisać w jakich granicach był pozim neutrocytów?
No wlasnie chcialam napisac, ale nie pamietam dokladnie... i nie chce Cie wprowadzac w błąd, a nie mam przy sobie wyników...
Napisze wieczorkiem!
image
A jak to wygląda u Twojego synka? JAki jest poziom neutrocytów??
image
Pierwsze badanie po infekcji (około 2 tygodnie) 0,78G/I (norma 1,0 - 10,00) Drugie badanie 0,82 czyli wzrosło a trzecie w trakcie inekcji wirusowej 0,6, więc mocno spadło. Lekarz zalecił kolejne w przyszłym tygodniu.
zapraszamy na forum neutropenia.fora.pl
http://www.neutropenia.fora.pl
Forum dla rodziców dzieci z neutropenią oraz dla osób borykających się z tą przypadłością. http://www.neutropenia.fora.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

księgowa?? czy warto? (45 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

do góry