Widok

niania od 1.04 gdynia pogórze górne poszukiwana

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuje niani dla mojego 6m-cznego synka. Godz. pracy od pon do pt od 6.00 do 16.00 pensja 1000 zł m-c. Proszę o kontakt na maila xyz124@o2.pl.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy mi żeby Pani opiekowała się tylko moim dzieckiem, u mnie w domu i była miłą ,życzliwą sumienną i rozsądną osobą.
image

image
Od 6 do 16 czyli 10 godzin za tysiaka? Powodzenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
już jestem z trzema paniami umówiona i narzekają.Jak mam płacić więcej to niopłaca mi się wracać do pracy.Wcześniej tez jak dałam w styczniu był duży odzew i nikt nie narzekał na warunki- wybrałam jedną Panią, o której opinie znałam i myślałam że jest tak samo słowna jak ja, ale się przeliczyłam. Ze stawką akurat kłopotu mieć nie będe gorzej żeby kogoś solidnego znaleźć.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jaka płaca taka praca.Na pewno bedziesz miala dobra opieke dla synka za ta kase
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez przesady 1000zl to moim zdaniem nie jest malo.
kurcze ja bym sie zajela ale daleko bo ja gdansk
napewno bede miała dobra opieke i nie prosze o opinie podaje stawke zeby nie marnowac czasu na panie chcace wiecej, bo na to mnie nie stac. Odzew duży jest także złośliwi mogą sobie gdybać.
Czekam na konkretne propozycje, a nie madre rady zazdrosnych mamusiek.
image

image
;-)
racja, zawsze możesz wybrać prywatny żłobek a za 1000zł napewno znajdziesz!powdzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie nie wiem co co ludzie chca od takiego wynagrodzenia mi by pasowalo a napewno znajdziesz nianie na portalu moze niania.pl moze zglos sie do jakies agencji moze ci pomorze znalesc powodzenia
ja tez bym sie zajela, ale poszukujesz niani tylko dla swojego Maluszka, a ja mam coreczke. No i mieszkamy w Pierwoszynie, niby niedaleko - ale pewnie niepasuje Ci:(
image
image
ksaiaczek rozważałam tą opcje, ale jak juz mam płacić chciałabym kogoś kto zajmowałmowałby się tylko moim dzieckiem, takie mamusiowe zboczenie:(
Dziekuje jednak bardzo za propozycje .
Zobaczymy jak castingi dzisiaj , ale już wczoraj najbardziej przyapadła mi z tel. starsza babeczka 10 lat pracowała w senatorium przy zabiegach, ma kurs ratownika medycznego- zobaczymy czy mój typ sie dzisisaj sprawdzi i jak mały będzie na nią reagował.
image

image
to napisz pozniej jak sie spraedzila to starsza pani
niania opiekunka zakonczyłam opieke nad 2 dzieci tel 501773129
to jest od 6 rano
to ogłoszenie jest z 2010 roku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Pogórze

Transport, przeprowadzki (44 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

do góry