Widok
już jestem z trzema paniami umówiona i narzekają.Jak mam płacić więcej to niopłaca mi się wracać do pracy.Wcześniej tez jak dałam w styczniu był duży odzew i nikt nie narzekał na warunki- wybrałam jedną Panią, o której opinie znałam i myślałam że jest tak samo słowna jak ja, ale się przeliczyłam. Ze stawką akurat kłopotu mieć nie będe gorzej żeby kogoś solidnego znaleźć.

ksaiaczek rozważałam tą opcje, ale jak juz mam płacić chciałabym kogoś kto zajmowałmowałby się tylko moim dzieckiem, takie mamusiowe zboczenie:(
Dziekuje jednak bardzo za propozycje .
Zobaczymy jak castingi dzisiaj , ale już wczoraj najbardziej przyapadła mi z tel. starsza babeczka 10 lat pracowała w senatorium przy zabiegach, ma kurs ratownika medycznego- zobaczymy czy mój typ sie dzisisaj sprawdzi i jak mały będzie na nią reagował.
Dziekuje jednak bardzo za propozycje .
Zobaczymy jak castingi dzisiaj , ale już wczoraj najbardziej przyapadła mi z tel. starsza babeczka 10 lat pracowała w senatorium przy zabiegach, ma kurs ratownika medycznego- zobaczymy czy mój typ sie dzisisaj sprawdzi i jak mały będzie na nią reagował.