Widok
popieram ogladalak kilka odcinkow na tvn style nowy program o nini. To szok jak nie ktore starsze kobiery wyzywaja dzieci , poprostu odwykly juz od placzy przebierania, marudzenia... ja wole dac mlodej dzieczynie para groszy co np. zbiera na wesele a nie starej babie co juz w zyciu wszystko osiagnela ma rodzine, dom , emerytute a mlodzi to brakuje do kredytu na wesele lub na czynsz i takie osoby co sa w potrzebie to bardzo pomoga.... pozdrawiam
opinia sa rozne co do opieki i co do kasy, dziewczyna moze naprawde jest bardzo potrzeujaca, zostala sama z dzieckiem, moze jakas choroba, a moze poprostu do kredytu jej brakuje... i zapewniam za taka osoba bedzie dbala o twoje dziecko zrobi wszystko zeby dostac ze pare stowek , obdarzy twoje dziecko dobra opieka a taka franca co jak sie przelewa jej kasa, albo co brakuje jej na weekend na impreze lub fajny ciuszek to nie da tyle serca w opieke, dla jakiegos obcego dziecka...
Witam
Jestem mamą 15 miesięcznej Dominiki, z chęcią zaopiekuję się 2 dzieckiem w podobnym wieku. Nie chodzi tutaj o zarobek tylko o rozwój dziecka więc myśle że stawka też nie powinna być zbyt wysoka.
pracuję na pół etatu więc jestem dyspozycyjna około 20 dni w miesiącu :) wszystko jest do ustalenia :)
Opieka byłaby u mnie w domu. Mieszkam w Gdańsku Osowej
skakana6@gmail.com
Jestem mamą 15 miesięcznej Dominiki, z chęcią zaopiekuję się 2 dzieckiem w podobnym wieku. Nie chodzi tutaj o zarobek tylko o rozwój dziecka więc myśle że stawka też nie powinna być zbyt wysoka.
pracuję na pół etatu więc jestem dyspozycyjna około 20 dni w miesiącu :) wszystko jest do ustalenia :)
Opieka byłaby u mnie w domu. Mieszkam w Gdańsku Osowej
skakana6@gmail.com