Widok

niby ciepło, a mi zimno

Czy ktoś ma podobny problem, że nie czuje ciepła o tej porze roku, w taką pogodę? Co roku mam ten sam problem: w maju przychodzi ok. 17 stopni, ludzie się rozbierają na maksa, a ja...cóż...dalej chodzę w kurtce, lekkiej ortalionowej puchówce, do tego zimno mi w głowę i szyję, także przemykam gdzieś w kurtce, czapce, kapturze i szaliku, ale jest to dla mnie niekomfortowe, bo niewątpliwie wyróżniam się na tle większości ludzi. To ja już wolę te 10 stopni w maju, kiedy wszyscy chodzą w kurtkach i się nie rzucam w oczy. Czy ktoś ma podobnie jak ja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lecz się. Na nogi! na głowę już za późno

https://forum.trojmiasto.pl/Niby-cieplo-a-mi-zimno-t1161779,1,30.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zrób sobie badania. Sprawdź krążenie i tarczycę.

Tak mam różne problemy zdrowotne, również z tarczycą (guz do obserwacji), rozchwiane wyniki tsh, za mało żelaza. Pewnie i może to od tego, ale ciężko żyć w społeczeństwie i być takim dziwadłem :/ co roku to samo, dlatego unikam wychodzenia z domu, tylko tam gdzie muszę. Dlatego pytam, czy ktoś tak ma, aby się pocieszyć, że nie jestem sama =)

Nie schlebiaj sobie tym "dziwadłem i nie szukaj usprawiedliwienia zaniedbywania siebie samej, w powoływaniu się na "społeczeństwo".
Nie szukaj "pocieszenia" w kimś, kto "tak ma". Niebezpieczna kombinacja. Twoim obowiązkiem jest dbać o własne zdrowie fizyczne i (przede wszystkim) higienę psychiczną.
To nie "średniowiecze". Pokolenia przecierały szlak, prowadzący do obecnej postaci wszechświata. Ucz się korzystać z tego dobrobytu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Trójkąty - gdzie poznać osobę (10 odpowiedzi)

Wiecie może gdzie można poznać kobietę do trójkąta 2k+1m? Liczę się z hejtem, ale uważam, że...

Gay Gdańsk (73 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

do góry