Widok

niby ok ale

korzystam z zabiegów endermologii - panie kompetentne. zabiegi wykonywane sumiennie cena w miare ale....w srodku jest brudno. nie widzialam tam czystej podlogi a bylam juz kilka razy. moj stroj do zabiegow ma czarne stopy......- lezac mozna sobie poobserwowac brud na plytkach, dywanik przy lozku tak oblesny ze sie nie da na nim stanac, w lazience uwalona umywalka i smierdzi wilgocia.brudny stolik w gabinecie wystroj po taniosci. ogolnie na plus ale panie powinny czasem wziac do reki mop
Moja ocena
obsługa: 3

oferta: 5

jakość usług: 5

wyposażenie: 3

przystępność cen: 4

ocena ogólna: -

4.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
rozumiem, takie jest Pani zdanie. Chętnie przedstawię swoje. Obsługa jest w 100% kompetentna, zawsze wychodzę z przyjemnością. To mój luksus. Także korzystam z endermologii i mój strój jest zawsze świeży, mało tego ostatnio został wymieniony, ponieważ Pani Karolina uznała, że nie jest już taki najnowszy. W trakcie zabiegu nie oglądam płytek, relaksuję się i popijam herbatkę. Co chodzi o dywanik, to jestem bardzo zaskoczona Pani opinią, ponieważ podczas moich zabiegów zawsze leży na nim czysty duży kawałek ręcznika papierowego. Co do wystroju, to każdy ma swoje preferencje, mi bardzo odpowiada. Instytut Estetyki oceniam na 6 na wszystkich płaszczyznach.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15
Jeśli jest Pani naszą klientką to bardzo mi przykro,że nie zwróciła Nam Pani uwagi w Instytucie tylko na forum. Zawsze po zabiegu jak i w trakcie pytamy czy wszystko było wporządku. Nikt dotąd sie nie skarżył a jesli ktoś miał uwagi to Nam to powiedział, dlatego nie mamy niezadowolonych klientów. Co do wystroju to "rzecz gustu". Mamy bardzo dużo klientów i nie zawsze możemy po każdym myć podłogę, poza tym Codziennie podłoga jest myta, a na dywaniku jest podkład biały jednorazowy i klient nie ma gdzie sie ubrudzić, No chyba że porusza sie poza obszarem zabiegu. Prosze o nie kontynuowanie tej dyskusji i nie dodawanie komentarzy.
Pozdrawiam
Instytut Estetyki Karolina Majchrowicz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
do góry