Widok
nie polecam- fatalna atmosfera !
Niepodważalne jest umiejętności Kamila - jest bardzo dobrym fryzjerem.
Ale świadcząc usługi trzeba tez pamiętać o atmosferze- bo klient ma wybór, myślę że dobrych fryzjerów jest więcej.
Atmosfera fatalna - naburmuszona narzeczona i niemiły Kamil.
Kamil jest gburem i ogólnie niemiłym typem - a niezaprzeczalnie dobrym fryzjerem.
Dla mnie jednak musi być jedno i drugie - dobra atmosfera i dobry fryzjer.
W salonie masz poczucie że przeszkadzasz ekipie swoją obecnością.
Zdecydowanie nie polecam !!!
Ale świadcząc usługi trzeba tez pamiętać o atmosferze- bo klient ma wybór, myślę że dobrych fryzjerów jest więcej.
Atmosfera fatalna - naburmuszona narzeczona i niemiły Kamil.
Kamil jest gburem i ogólnie niemiłym typem - a niezaprzeczalnie dobrym fryzjerem.
Dla mnie jednak musi być jedno i drugie - dobra atmosfera i dobry fryzjer.
W salonie masz poczucie że przeszkadzasz ekipie swoją obecnością.
Zdecydowanie nie polecam !!!
Moja ocena
* maksymalna ocena 6
Potwierdzam,
Byłam u Kamila kilka razy, raz jest miły, a raz potrafi nie odzywać się przez cały etap strzyżenia. Jest natomiast świetnym fryzjerem! Narzeczona bardzo niesympatyczna i to za każdym razem, czułam się jak intruz w tym salonie. Niestety rezygnuję ze względu na atmosferę panującą w salonie. Jestem na etapie szukania nowego fryzjera.
Byłam u Kamila kilka razy, raz jest miły, a raz potrafi nie odzywać się przez cały etap strzyżenia. Jest natomiast świetnym fryzjerem! Narzeczona bardzo niesympatyczna i to za każdym razem, czułam się jak intruz w tym salonie. Niestety rezygnuję ze względu na atmosferę panującą w salonie. Jestem na etapie szukania nowego fryzjera.