Suszarka

Fryzjerzy

Gdańsk, Karola Szymanowskiego 18

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Laura na prezydenta! wątek zamknięty Zaczelam swoj ‘zwiazek’ z Suszarka (i GENIALNA Laura) od zwyklego strzyzenia,...
~Natalia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 listopada 2017

Dla mnie bomba wątek zamknięty Natalia to najlepsza fryzjerka w Trójmieście bez dwóch zdań. Polecam chętne...
~Grzesiek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 29 grudnia 2016

Klasa sama w sobie:) wątek zamknięty Uwielbiam ten salon, uwielbiam tę obsługę! Zawsze służą dobrą radą i nie...
~Luiza
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 27 maja 2016

Nie polecam wątek zamknięty Opóźnienie - pół godziny. Brak przeproszenia za taki czas oczekiwania....
~m
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2016

super jestem zachwycona :) wątek zamknięty jestem zachwycona obsługą, pan Kamil idealnie dobrał mi kolor, świetnie...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2016

Świetny salon :) wątek zamknięty Bardzo polecam. Świetna ekipa i atmosfera :) Dawno nie miałam tak starannego...
~Paula
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lutego 2016

Nowa ja z kazda wizyta. wątek zamknięty Kolor za każdym razem nieco inny , zawsze wygląd idealnie. Włosy dobrze...
~Urszula
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 lutego 2016

Kamil- ratownik włosów :) wątek zamknięty Trafiłam do Kamila z polecenia koleżanek, w sytuacji kryzysowej- bo dopiero...
~Monia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 stycznia 2016

Nie polecam wątek zamknięty Brak profesjonalizmu jeśli chodzi o rzemiosło (zadrapania nożyczkami oraz...
~Zawiedziona
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 24 października 2014

Najlepszy fryzjer w Trojmiescie wątek zamknięty Pan Kamil Mazur wymyśla fryzurę , która pasuje do owalu twarzy , do wieku i...
~Alicja Mueller
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 8 września 2015

Pierwszy raz... wątek zamknięty Pierwszy raz w życiu wyszłam od fryzjera z kolorem i fryzura, która mi się...
~Mła
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2015

Próbna fryzura slubna wątek zamknięty Na wejściu wrażenie jest miłe za względu na wystrój i biegającego, słodkiego...
~nie-klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2015

Odwołałam wizytę na czesanie ślubne. wątek zamknięty Próbne uczesanie kompletna katastrofa. Czesała mnie dziewczyna, która była...
~Magda
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2015

NAJLEPSZY SALON FRYZJERSKI W GDAŃSKU! wątek zamknięty Wchodzisz-miła obsługa - kawka herbatka sok woda, w tle muzyka jaką...
~TakŻe Tego
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 czerwca 2015

Wszystkie ubolewające nad odejściem Kacpra wątek zamknięty Umawiając się na wizytę uzyskałam informacje, ze pan Kacper nie pracuje juz w...
~AleksandraK
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 marca 2015

centymentr to w gruncie rzeczy nie centymetr wątek zamknięty Prosiłam o podciecie włosów nie więcej niż o jeden centrymetr. Skończyło sie...
~iza2000
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 czerwca 2015

W końcu znalazłam "swój" salon:) wątek zamknięty Po licznych próbach poszukiwania zadowalającego efektu na włosach wśród...
~Weronika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 czerwca 2015

Mocno zauważalny wzrost cen wątek zamknięty Byłam stałą klientką Suszarki ale niestety już nią nie będę, ponieważ cena za...
~Dorota
1

dodano: 18 maja 2015

Łucja - opinia wątek zamknięty Można powiedzieć, że od 2014 roku byłam stała klientką salonu. Niestety ipo...
~Łucja
-

dodano: 18 maja 2015

Kamil - najlepszy fryzjer jakiego znalazłam wątek zamknięty Krótkie włosy mam od dziecka. Chodziłam do niezliczonej liczby fryzjerów. I...
~Marianna
-

dodano: 16 stycznia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry