Widok

nie polecam fuj !!

TRAGEDIA !!!!! szczerze Nie polecam=)
hmmm. nie polecam nikomu, obiady mogą być choć zdarzyła mi sie brzydko pachnąca surówka. Pizza często spalona na której jest mało skladników.. Ostatnim razem gdy czekałam przy kasie na panią, wyszła z kuchni jakaś kobieta w czarnych włosach która przeklinała bardzo donośnie, tragedia. Jestem pewna że innych klientów również zraziła ta nieprzyjemna atmosfera. Szczerze odradzam, jest wiele tańszych pizzeri w których pracownicy dbają o wiele lepiej o swych klientów
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
To prawda! Teżwidziałam tą "sympatyczną" klnącą panią. Ja juz zrezygnowałam, z ich jedzenia. Blisko od nich jest o wiele sympatyczniejsze miejsce. Niestety nie pamiętam jak się nazywa. Zaraz na rogu jana Pawła i Czarnego Dworu. I lepsze jedzenie, pizza rewelacja a do tego sympatyczna i nie klnąca obsługa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również nie polecam

Nie polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdarzyło mi się też jeść u nich kilka razy. Jedzenie takie sobie, ostatnio wybieram konkurencję
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak ta czarna jest masakryczna w kochni powinniście ją jak najszybciej wyrzucić bo odstrasza klientów a i pewnie obsłudze niżle dokucza!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
My też już tam nie zamawiamy. Najbardziej chwalę sobie lokal Maxx pizza na Zaspie oraz Leone. Z czego u tej pierwszej bardzo polecam spaghetti bolognese, nigdzie indziej nie jadłam smaczniejszego. Czasem zamówimy jedzenie z mojej ukochanej knajpki chińskiej za Krewetką. To są po prostu mistrzowie gotowania:) aż mi się miło zrobiło na wspomnienie kurczaka na chrupko w sezamie:)

Pozdrawiam

Ewa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry