Widok
nie polecam fuj !!
TRAGEDIA !!!!! szczerze Nie polecam=)
hmmm. nie polecam nikomu, obiady mogą być choć zdarzyła mi sie brzydko pachnąca surówka. Pizza często spalona na której jest mało skladników.. Ostatnim razem gdy czekałam przy kasie na panią, wyszła z kuchni jakaś kobieta w czarnych włosach która przeklinała bardzo donośnie, tragedia. Jestem pewna że innych klientów również zraziła ta nieprzyjemna atmosfera. Szczerze odradzam, jest wiele tańszych pizzeri w których pracownicy dbają o wiele lepiej o swych klientów
hmmm. nie polecam nikomu, obiady mogą być choć zdarzyła mi sie brzydko pachnąca surówka. Pizza często spalona na której jest mało skladników.. Ostatnim razem gdy czekałam przy kasie na panią, wyszła z kuchni jakaś kobieta w czarnych włosach która przeklinała bardzo donośnie, tragedia. Jestem pewna że innych klientów również zraziła ta nieprzyjemna atmosfera. Szczerze odradzam, jest wiele tańszych pizzeri w których pracownicy dbają o wiele lepiej o swych klientów
To prawda! Teżwidziałam tą "sympatyczną" klnącą panią. Ja juz zrezygnowałam, z ich jedzenia. Blisko od nich jest o wiele sympatyczniejsze miejsce. Niestety nie pamiętam jak się nazywa. Zaraz na rogu jana Pawła i Czarnego Dworu. I lepsze jedzenie, pizza rewelacja a do tego sympatyczna i nie klnąca obsługa.
My też już tam nie zamawiamy. Najbardziej chwalę sobie lokal Maxx pizza na Zaspie oraz Leone. Z czego u tej pierwszej bardzo polecam spaghetti bolognese, nigdzie indziej nie jadłam smaczniejszego. Czasem zamówimy jedzenie z mojej ukochanej knajpki chińskiej za Krewetką. To są po prostu mistrzowie gotowania:) aż mi się miło zrobiło na wspomnienie kurczaka na chrupko w sezamie:)
Pozdrawiam
Ewa
Pozdrawiam
Ewa