Widok

nie polecam

przeczytałam w internecie opinie, poleciła mi koleżanka - ALE SIĘ STRASZNIE ZAWIODŁAM. Zastanawiam się gdzie i w czym tkwi eksluzywność tego salonu? Wystrój - jak w każdym podrzędnym salonie fryzjerskim. Przed farbowaniem włosów posmarowali mi czoło kremem - pierwszy raz się z czymś takim spotkałam... w każdym innym salonie w którym byłam korzystają ze specjalnych preparatów do usuwania farby ze skóry. Po farbowaniu siedziałam pół godziny z mokrą głową - ponieważ Pan D. strzygł inną panią. Miałam ochotę wyjść - bo nikt nawet do mnie nie podszedł i nie poinformowała, że mam tyle czekać. Później było strzyżenie - jak myślicie jaki był jego efekt skoro zaraz po wyjściu od fryzjera spotkałam się ze znajomymi i wszyscy stwierdzili, że mam krzywo obciętą grzywkę. Kiedy Pan D. obcinał mi grzywkę mówiłam kilkakrotnie, że jest krzywa - ale on twierdził co innego. Nie miałam już siły się z nim kłócić. Do reklamacji nie miałam zamiaru pójść bo bałabym się ponownie trafić pod nożyczki tego Pana. Jestem niezadowolona i nie polecam.
Moja ocena
obsługa: 2

jakość usług: 2

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 2

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
W krzywą grzywkę jestem w stanie uwierzyć szczególnie po tym jak podczas wizyty obserwowałam jak p. D. powycinał straszliwe dziury z tyłu na głowie u pewnego mężczyzny:)
Moja fryzura też do kitu...
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja podczas wizyty widziałam jak robił strzyżenie z wzorkami i wyszło mu to pięknie więc coś mi się nie chce wierzyć w te dziury z tyłu głowy ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Co innego jak ktoś chce wzorki, a co innego, jak ktoś robi schody.§§
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez nie polecam strzygla mnie laska narobila w waginu dziur i wystrzepila tak jeden bok ze sie za leb zlapalamn w domu a mowilam a prosilam ze za mocno cieniuje ze przeciez mam delikatne cienkie wlosy koszmar becze caly tydizen juz musze obciac wlosy ktorek rok zapuszczalam przereklamiwani partacze!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry