Widok
nie polecam
Witam, zakupiłam usługę na gruponie. Powinno to wiązać się z dobrą reklamą i staranością wynonania usługi w celu zachęcenia pacjenta do dalszego korzystania z usług gabinetu. Ponadto wiadomo jak działa tzw. "poczta pantoflowa". Niezadowolony pacjent przekarze swoją opinię dużo większej ilości osób niż zadowolony. Niestety Pani doktor chyba błędnie rozumie pojęcie dobrej reklamy. Jest miła ale niestety jeśli chodzi o umiejętności i dokładność to mam wątpliwośći. Działa w pośpiechu co odbija się na staranności wykonywanych usług. W ciągu 2 tygodni dwukrotnie wypadła mi plomba z zęba robionego przez Panią doktor (nie łupałam zębami orzechów). Ponadto jest niedelikatna i wykończenie, tzn gładkość plomb też pozostawia sobie wiele do życzenia. Więcej z usług tego gabinetu nie skorzytam.
Moja ocena
Dent Stomatologia
kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 2
jakość usług: 1
wyposażenie: 3
czas oczekiwania: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 2
2.5
* maksymalna ocena 6
Zakupiłem usługę na citeam (za 259 zł kupon o wartości 800 zł)
Schody zaczęły się w momencie, gdy chciałem umówić się na wizytę.
Gdy Pani Rejestratorka usłyszała, ze mam kupon to rzuciła datą oddaloną o trzy tygodnie. Po moim telefonie zatrudniliśmy znajomą do "umówienia się do stomatologa". Znajoma powiedziała, że żadnego kuponu nie ma i wolny termin wizyty znalazł się dwa dni później. TO BYŁ CUD!! Naprawdę cud!!
W dniu dzisiejszym poszedłem na umówioną wizytę. Pani Stomatolog była wyjątkowo opryskliwa, nieobecna i robiła wszystko na zasadzie "odwal się". Miałem do zrobienia dwa zęby. Cóż, udało mi się tylko załatwić ich oczyszczenie i założenie fleczera (czy jak się tam to zwie) bo Pani Doktor nie miała czasu. Gdy zapytałem co proponowałaby zrobić w kwestii tych dwóch zębów z wielką łaską powiedziała, że koronki. Wizyta trwała 15 minut. ŁASKAWA PANI DOKTOR!! Kolejna za ponad 3 tygodnie.
Na koniec zapytałem ile jeszcze zostało mi pieniędzy do wykorzystania z kuponu. Dowiedziałem się, że "jeszcze zostało". Wykorzystałem w polotach 150. Miałem kupon za 800. Trudno, przepadnie bo ja tam nie pójdę nigdy więcej!!
CHAMSTWO, WYŁUDZANIE PIENIĘDZY I ŻENADA!! NIE POLECAM!!
Schody zaczęły się w momencie, gdy chciałem umówić się na wizytę.
Gdy Pani Rejestratorka usłyszała, ze mam kupon to rzuciła datą oddaloną o trzy tygodnie. Po moim telefonie zatrudniliśmy znajomą do "umówienia się do stomatologa". Znajoma powiedziała, że żadnego kuponu nie ma i wolny termin wizyty znalazł się dwa dni później. TO BYŁ CUD!! Naprawdę cud!!
W dniu dzisiejszym poszedłem na umówioną wizytę. Pani Stomatolog była wyjątkowo opryskliwa, nieobecna i robiła wszystko na zasadzie "odwal się". Miałem do zrobienia dwa zęby. Cóż, udało mi się tylko załatwić ich oczyszczenie i założenie fleczera (czy jak się tam to zwie) bo Pani Doktor nie miała czasu. Gdy zapytałem co proponowałaby zrobić w kwestii tych dwóch zębów z wielką łaską powiedziała, że koronki. Wizyta trwała 15 minut. ŁASKAWA PANI DOKTOR!! Kolejna za ponad 3 tygodnie.
Na koniec zapytałem ile jeszcze zostało mi pieniędzy do wykorzystania z kuponu. Dowiedziałem się, że "jeszcze zostało". Wykorzystałem w polotach 150. Miałem kupon za 800. Trudno, przepadnie bo ja tam nie pójdę nigdy więcej!!
CHAMSTWO, WYŁUDZANIE PIENIĘDZY I ŻENADA!! NIE POLECAM!!