Widok
nie polecam
Byłam w salonie 3 razy i za każdym razem się zawiodłam. Pierwszy raz na koloryzacji długich włosów. Chciałam zrobić sombre, jako pomoc pokazałam zdjęcie. Efekt był taki, że nawet najbliżsi nie zauważyli zmiany. Nie wyglądało to jak fryzura ze zdjęcia nawet w 50 procentach. Wydałam ok 300zl i są to pieniądze wyrzucone w błoto. Chciałam być wyrozumiała i poszłam na ułożenie fryzury na uroczystość. Miały być to po prostu loki. Fryzjerka bez sensu stosowała szczotkę przy długich i ciężkich włosach i tak nie przyniosła efektu uniesienia. Loki po 3 godzinach rozprostować się i na uroczystości miałam brzydkie posklejane od lakieru strąki. Trzeci raz poszłam zwyczajnie podciąć końcówki ok 10 cm. Fryzjerka podciela je równo, mimo tego że chciałam je jakoś postrzelić. Uważała, że przy takich włosach tak się nie robi... A stan obecny wygląda źle, fryzura nie ma formy, jest po prostu ścięta prosto. W dodatku dzień później zauważyłam że końce nie są równe, włosy jak kikuty wystają poza lina cięcia. Trafilam na trzy różne fryzjerki i każda szarpała mi włosy przy rozczesywanie, co sprawiało ból i wypadanie włosów. Nie mam w zwyczaju krytykować ludzi, ale ogarnięcie się panie fryzjerki!
Moja ocena
Image Studio
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 1
jakość usług: 1
kreatywność: 1
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.5
* maksymalna ocena 6