Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Poszukuję fryzjerki wątek zamknięty Bardzo proszę o pomoc, jeśli ktoś ma informacje gdzie na dzień dzisiejszy...
~Adam
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 8 lutego 2019

Kosmetyczka p Milena wątek zamknięty Czy wie ktoś gdzie Pani Milena teraz pracuje? zadowolona klientka :-)
~Asia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2018

Manicure wątek zamknięty zapisywałam się telefonicznie i powiedziałam ze chce francuski. Przyszłam o...
~Klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 czerwca 2018

Polecam wątek zamknięty Jestem klientem salonu od kilku lat. Profesjonalnie, komfortowo, bardzo miły...
~Adam
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 listopada 2017

Szczerze polecam ! wątek zamknięty Wielokrotnie korzystałam z usług fryzjerskich w tym salonie , za każdym razem...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 7 listopada 2017

Polecam wątek zamknięty Polecam w 100% strzyżenie męskie, miła i profesjonalna obsługa. Do uwag...
~Ks
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 listopada 2017

nie polecam wątek zamknięty Byłam w salonie 3 razy i za każdym razem się zawiodłam. Pierwszy raz na...
~nn
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 listopada 2017

70 zł za podcięcie końcówek wątek zamknięty jw... w sumie nie wiem co komentować..... tyle zaśpiewałą pani fryzjerka za...
~anka firank
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 października 2017

Ratunek wątek zamknięty Odwiedziłam salon z polecenia i nie zawiodłam się dziękuję za uratowanie...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 września 2017

Rozczarowana wątek zamknięty Zawsze mi się wydawało, że wychodząc od fryzjera klient powinien być...
~Klietka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 marca 2017

Manicure hybrydowy wątek zamknięty Korzystałam z usług maniciurzystki po raz trzeci i ostatni. Pani wykazała się...
~K
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 października 2016

polecam! wątek zamknięty Korzystałam dwukrotnie z usług kosmetycznych na paznokcie i jestem bardzo...
~Beata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 czerwca 2016

Polecam! wątek zamknięty Bylam ostatnio na manicure hybrydowym. Manicurzystka zna sie na swoim fachu....
~Ania
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 16 czerwca 2015

klientka - opinia wątek zamknięty Bylam w salonie na manicure hybrydowym-niestety nie polecam. Efekt po wyjściu...
~klientka
-

dodano: 15 kwietnia 2015

Izabela - opinia wątek zamknięty Pani Ania rewelacyjnie reguluje brwi. Robi to dokładnie i profesjonalnie....
~Izabela
-

dodano: 16 stycznia 2015

Regulacja wątek zamknięty Wpadłam z zakupów na regulacje, salon zauważyłam przypadkiem. Młoda Pani...
~Julka
-

dodano: 9 stycznia 2015

drogo wątek zamknięty Kosmetyczka - wyskubała mi brwi , niestety za bardzo.. Fryzjerstwo - bardzo...
~M
-

dodano: 9 stycznia 2015

Kosmetyczka to jakaś tragedia! wątek zamknięty Poprosiłam o zwykłą regulację brwi. Kosmetyczka z moich pięknych,gęstych brwi...
~załamana
-

dodano: 29 grudnia 2014

Arv - opinia wątek zamknięty Wizytę oceniam celująco. Uzyskałam takie cięcie jakiego oczekiwałam. Wszystko...
~Arv
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 lipca 2014

akryl wątek zamknięty Bylam u kosmetyczki na akrylu. Paznokcie krzywe i niewypilowane. Odpadly po...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry