korzystałam z usług tego cateringu przez 3 miesiące i na pewno nie przedłużę dostaw. Kilka razy zamówienie nie zostało mi dostarczone, raz dostałam pomylone zamówienie ( zamiast lactose&gluten free) opakowania były z naklejkami standard firma wyjaśniła że zostały pomylone tylko naklejki a nie jedzenie, ...otrzymany chleb był taki sam jak w diecie standard - którą miała moja koleżanka z pracy i podczas tych 3 miesięcy tylko ten jeden raz dostałam inną kromkę chleba. Dobrze że miałam tyle rozumu i nie zjadłam nic z tego dnia - bo przy uczuleniu na gluten zjedzenie normalnego pieczywa mogłoby się dla mnie źle skończyć. ... Co prawda udało mi się trochę schudnąć z racji systematycznego jedzenia mniejszych porcji i chciałam kontynuować dalej cateringi ale u innej firmy, znalazłam w podobnej cenie fitboxy - ale całe szczęście że moja znajoma zamówiła właśnie z tej firmy i okazało się że mamy tego samego dnia dokładnie te same 5 posiłków - identycznie podane te same menu te same opakowania i naklejki, nie wiem co te dwie firmy mają ze sobą wspólnego ale dzięki bogu nie zamówiłam nic u nich...

wypowiedź zmoderowana ( 2019-10-21 10:42:59)