Widok
nie polecam zamówienia z dostawy
Kilkanaście razy zamawialiśmy z firmy dania obiadowe bądź pizze w dostawie. Dość długi czas oczekiwań to w tym lokalu standard, jednak dziś czekaliśmy na pizze wyjątkowo długo, bo ponad półtorej godziny! Telefonowaliśmy oczywiście dwa razy, podejrzewam że za pierwszym razem nasze zamówienie zostało po prostu "zagubione", ale oczywiście nikt przez telefon o tym nie wspomniał. Gdy pizza już dotarła okazało się... że była zimna i czekała na nas w sekretariacie, mimo że zamawiając wyraźnie daliśmy znać, by dostawca podjechał do drugiego, tylnego wejścia do biur.
Reasumując, dzisiejsze zamówienie było moim ostatnim w tej firmie i absolutnie jej nie polecam.
PS. Problem jest też niestety w tym, że ogólnie knajpy w Pruszczu Gdańskim zbyt wysokiej jakości sobą nie reprezentują...
Reasumując, dzisiejsze zamówienie było moim ostatnim w tej firmie i absolutnie jej nie polecam.
PS. Problem jest też niestety w tym, że ogólnie knajpy w Pruszczu Gdańskim zbyt wysokiej jakości sobą nie reprezentują...
Moja ocena
Kebab Pizza Izmir
kategoria: Fast food
obsługa: 1
menu: 2
jakość potraw: 2
wygląd i czystość: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6
Zastanawiające, że z firmy zamawialiście KILKANAŚCIE RAZY, a tak niską ocenę wystawiasz, bo jeden raz coś było nie tak. Kto zamawia kilkanaście razy z tej samej knajpy, jeśli ogólnie całość jest poniżej przeciętnej? Dopiero za -nastym razem się okazało, że wam nie smakuje, a może lubicie zamawiać niesmaczne żarcie? Żenada takie opinie, kupy się to nie trzyma w ogóle. Nie wiem, ale mi jak nie smakuje albo uważam, że jakość czy obsługa są słabe, to zmieniam knajpę, a nie zamawiam wciąż w tym samym miejscu... Chyba logiczne? Widocznie powody do dalszego zamawiania były, a to obsmarowanie wyżej, to czysta złośliwość i brak inteligencji w przedstawianiu faktów, gdy jedno drugie wyklucza. Pozdrawiam z zażenowaniem, Stały I Zadowolony Klient.