Widok
nie zgadzam się z poprzednikiem
lodowisko nie jest warte swojej ceny. godzina jazdy to nie jest dużo (chociaż może nie jestem obiektywna, bo dla mnie i 5 godzin byłoby za mało, ale denerwuje mnie, że muszę 40 minut jechać na lodowisko, płacić za bilety na kolejkę, żeby pojeździć marną godzinkę i to za taką cenę!), co do jakości lodu też mam zastrzeżenia. najgorsze jest to, że w trójmieście po prostu nie ma alternatywy - jedyne konkurencyjne lodowisko to to w Gdyni, które nadaje się może dla uczących się jeździć, ale nie dla osób, które lubią sobie długo i szybko pojeźdizić. Olivia ma monopol, więc dyktuje ceny:/
nie, bardzo mi się to wszystko nie podoba, a jeżdżę na Olivii, bo po prostu nie mam gdzie:(((
ale żeby nie było, że taką zupełną malkontentką jestem, olivia ma też parę plusów: np. ślizgawki odbywają się często, co pozwala uniknąć naprawdę dużych tłoków, poza tym muzyka (która nie wszystkim musi odpowiadać) jest dość cicha i nie przeszkadza.
pozdrawiam wszystkich łyżwiarzy!
nie, bardzo mi się to wszystko nie podoba, a jeżdżę na Olivii, bo po prostu nie mam gdzie:(((
ale żeby nie było, że taką zupełną malkontentką jestem, olivia ma też parę plusów: np. ślizgawki odbywają się często, co pozwala uniknąć naprawdę dużych tłoków, poza tym muzyka (która nie wszystkim musi odpowiadać) jest dość cicha i nie przeszkadza.
pozdrawiam wszystkich łyżwiarzy!
Moja ocena
Lodowisko w Hali Olivia
kategoria: Lodowiska
obsługa: 4
wyposażenie: 4
klimat: 3
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
2.8
* maksymalna ocena 6