Na początku zaznaczę, że jestem stałą klientką tego zakładu. Z salonu zazwyczaj wychodziłam zadowolona, niestety do dzisiejszego dnia. Na wizytę umówiłam się do konkretnej fryzjerki, jednak mimo to bez żadnych wyjaśnień i mojej zgody część usług wykonały mi Panie stażystki(farbowanie, mycie głowy). Ostatecznie suszenie i modelowanie wykonane zostały przez osobę do której byłam zapisana. Na usługi wykonane przez Panie stażystki postanowiłam przymknąć oko, jednak muszę zaznaczyć że płacąc za wizytę niemałe pieniądze nie spodobał mi się fakt, że zostałam obsłużona z innym komfortem niż ten, do którego zostałam przyzwyczajona. Na koniec czekała mnie jednak kolejna niezbyt miła niespodzianka związana z kwotą do zapłacenia. Za wizytę zazwyczaj płaciłam ok.190 zł (za odrosty i strzyżenie), tym razem mimo braku strzyżenia (koszt usługi 80zł) i z wykorzystaniem prezentu(rabatu) w wysokości 60zł naliczono mi 126zł:/ Rozczarowana jestem więc faktem, że prezent który dostałam przy ostatniej wizycie okazał się fikcyjny, bo gdyby nie to że tym razem nie strzygłam włosów zapłaciłabym tyle samo, jak nie więcej:( Nie wiem czy ponownie skorzystam z usług tego salonu:((