Widok

nieuchwytny

Niestety nie można się dodzwonić na oba podane numery!!!!!!!!!!!!!! Byłoby dobrze wziąć pod uwagę, że ludzie chcą zapisywać się telefonicznie do fryzjera, bo inaczej nie mają czasu lub możliwości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo P. przepraszam, że nasze spotkanie nie dojdzie do skutku. Najczęściej gdy pracuje z klientką nie mam jak odebrać telefonu gdyż mam ręce pełne pracy a czasem i w farbie :) .Salon mój jest czynny od wtorku do soboty w tygodniu od 9.00 do 20.00 a w soboty od 8 do 15 . Serdecznie Panią zapraszam i proszę się nie zniechęcać :). Pozdrawiam Tomasz Szpiec .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam. Zazwyczaj telefon dzwoni, a pan Tomek prosi albo aby ktoś inny odebrał, albo martwi się, że straci klienta. Pan Tomasz bardzo profesjonalnie podchodzi do swojego zawodu, ba powołania, i nie można powiedzieć, że coś "olewa". Jeśli nie odbiera, zawsze istnieje wynalazek współczesności - Poczta Głosowa. ;) Jeśli by się pani nagrała, na pewno by odpisał SMSem z potwierdzeniem, lub oddzwonił. Sama się czeszę u Tomasza jakieś.. 4 lata, i muszę powiedzieć, że z niejednej tragedii uratował moje włosy, dlatego sądzę, że warto czekać na kogoś tak profesjonalnego, i warto jednak zarezerwować te kilka minut na przejście się do salonu, by umówić się twarzą w twarz w przypadku problemów z komórkami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry