Widok
Bardzo P. przepraszam, że nasze spotkanie nie dojdzie do skutku. Najczęściej gdy pracuje z klientką nie mam jak odebrać telefonu gdyż mam ręce pełne pracy a czasem i w farbie :) .Salon mój jest czynny od wtorku do soboty w tygodniu od 9.00 do 20.00 a w soboty od 8 do 15 . Serdecznie Panią zapraszam i proszę się nie zniechęcać :). Pozdrawiam Tomasz Szpiec .
Potwierdzam. Zazwyczaj telefon dzwoni, a pan Tomek prosi albo aby ktoś inny odebrał, albo martwi się, że straci klienta. Pan Tomasz bardzo profesjonalnie podchodzi do swojego zawodu, ba powołania, i nie można powiedzieć, że coś "olewa". Jeśli nie odbiera, zawsze istnieje wynalazek współczesności - Poczta Głosowa. ;) Jeśli by się pani nagrała, na pewno by odpisał SMSem z potwierdzeniem, lub oddzwonił. Sama się czeszę u Tomasza jakieś.. 4 lata, i muszę powiedzieć, że z niejednej tragedii uratował moje włosy, dlatego sądzę, że warto czekać na kogoś tak profesjonalnego, i warto jednak zarezerwować te kilka minut na przejście się do salonu, by umówić się twarzą w twarz w przypadku problemów z komórkami.