Widok
nieudana koloryzacja, brak profesjonalizmu i wyobraźni
Wybrałam się do p. Żanety rozjaśnić odrosty na włosach bardzo jasnego blondu (rozjaśnianych rozjaśniaczem). P. Żaneta położyła mi na odrost farbę, żeby nie niszczyć włosów. Niestety różnica między odrostem a resztą włosów wyszła ogromna. Odrost składa się z 2 kolorów: od przedziałka wpada w rudawy, a dalej w szaro-fioletowy, natomiast reszta włosów zyskała brudny i zimny odcień, mimo że wcześniej wpadały w słoneczny (z niewielkimi, wypłukanymi już prawie szarymi pasemkami). Efekt jest zupełnie odwrotny od zamierzonego - zamiast polepszyć mi włosy, to pogorszyła. Przyznam, że nie zauważyłam aż tak znacznej różnicy przy lustrze fryzjerskim, ale w domu po dokładnym obejrzeniu przy świetle dziennym, zwyczajnie się załamałam. Fioletowo - szary odcień na odroście jest ewidentnym dowodem nieumiejętnie przeprowadzonej koloryzacji oraz zwyczajnej niewiedzy. Za wszystko (czyli odrost, umycie, wysuszenie i naciągnięcie na okrągłą szczotkę włosów) zapłaciłam 160 zł, mimo że koloryzacja w cenniku na stronie www salonu jest po 110-130 zł. Dziwne...
Moja ocena
Instytut L'ORÉAL I KÉRASTASE
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 3
jakość usług: 1
kreatywność: 1
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.3
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Pani Żaneta jest fryzjerem z wieloletnim doświadczeniem. Specjalizuje się w blondach, to jej "konik", ale jak widać nie spełniła Pani oczekiwań, co może się zdarzyć na klikuset klientów, których obsługuje i jak do tej chwili wszyscy byli bardzo zadowoleni. Powinna się Pani zgłosić do nas z reklamacją, z przyjemnością bezpłatnie Pani Żaneta naprawiłaby ewentualne błędy. Oczywiście to forum po to jest, aby wyrazić swoje uczucia i odczucia.
Jeśli chodzi o cenę, to w naszym salonie cena koloryzacji wynosi 110 - 130 zł, ale dochodzą koszty strzyżenia i modelowania - 50 zł.
Jeśli chodzi o cenę, to w naszym salonie cena koloryzacji wynosi 110 - 130 zł, ale dochodzą koszty strzyżenia i modelowania - 50 zł.