Widok

niewinny flirt????

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny opiszę wam co mi się zdażyo 2-tygodnie temu bo nie wiem co o tym myśleć, przyszedł do nas kolega z nową dziewczyną i ta dziewczyna cały czas spoglądała zalotnie na mojego chłopaka i się do niego uśmiechała, najgorzej mnie to wkurzało że przetrzymywała na nim wzrok dlugo i patrzyła się w oczy, moj chłopak twierdzi że niczego nie zauważył ale ja to wyrażnie widziałam nie wiem co o tym myśleć a mamy iść jeszcze z nimi na sylwestra i wcale nie mam ochoty bo jej nie polubiłam i wydaje mi się przebiegła bo wydawało mi się że ona podejrzewa że ja wiem że mój facet jej się podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może Cie podpuszczała specjalnie, widząc że się wkurzasz:)

image
trzeba bylo dac jej w zęby:)

tu się kłaniają najważniejsze sprawy... miłość, zaufanie...

ale na pocieszenie zażartuję i Ci powiem, że ja też nie cierpię, jak jakaś lalunia sie próbuje się podlizać do mojego Męża :) taką to od razu mogę udusić :)

powiedz jej wprost,(ale nie przy facetach) ze sobie nie zyczysz takich zachowań. ona oczywiście wszytskiego sie wyprze, ale da spokój. sprawdzona metoda:D

Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
no mnie to wkurzało, ale myślę że tej laluni mój naprawdę się podoba, mój chłopak mówił że jest ładna ale to wszystko....na pewno nie dam jej stysfakcji i nie pójdziemy z nimi na sylwestra;-(
bardziej humanitarnie niż duszenie :)

duszenie jak sie nie odczepi... cienką żelazną linką :D

F.Nietzsche
humana może ty masz rację, ale kurde ona dla mnie była wyjątkowo miła (pozmywała sama naczynia po imprezie)ha ha
a ja mowie ci daj jej w zeby i po klopocie malo humanitarne ale skuteczne hi,hi:)

HEHHEHEHE, ja bym nie szła z nimi na Sylwestra;)

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
przepraszam, ale nie wierze w szczerość większości kobiet, jeśli w gre idzie facet. mimo wszystko, jeżeli była miła, to w miły sposób bym jej powiedziała, że sobie nie życzę. uch... jak sobie przypomnę, jakie blerwy na początku mojego związku były dla mnie miłe, to mnie ciarki przechodzą.

F.Nietzsche
nooooo zapowiedziałam to już mojemu nie był tym zachwycony i myśli że jeszcze zmienię zdanie ale niech sobie wybije to z głowy
humana zgadzam się z Tobą, też znam to z autopsji...

Patrzeć mozna ale nie dotykac !!
a jak dotyka wzrokiem to ''oczy wydrapać''
przyszedł facet do burdelu walił całą noc ale nikt mu nie otworzył
Oj, munia... Na miejscu Twojego chłopca zastanowiłabym sie nad perspektywami związku z Tobą, jeśli tak się przejmujesz tym, że jakaś dziewczyna na niego patrzy... Właściwie to o co chodzi? Albo temu chłopakowi ufasz, albo nie... Ona go przecież na siłę nie zgwałci...

a znasz przysłowie kijem tego co nie pilnuje swego?
facet jest tylko facetem, i może sie zapomnieć, szczególnie w ramionach kogoś bardzo natrętnego i czychającego na okazję. to sie nazywa walka o swoje, i różni sie od chorej zazdrości.

F.Nietzsche
Munia, tylko uważaj, żeby zdzira nie wydzwaniała do Twojego narzeczonego z płaczami, dlaczego nie idziecie na tego sylwestra...

Lepiej z facetem już o tym nie rozmawiaj, żeby za bardzo sobie nie zaprzątał tym głowy :)

Tak, jak radzą dziewczyny, w razie czego pogadaj z nią bez świadków, ale tak, żeby jej w pięty poszło i daj do zrozumienia, że twój facet był zniesmaczony jej zachowaniem.

Nie jestem fanką bezpodstawnej zazdrości, albo trzymania faceta w klatce, ale niektóre babska są bezczelne i trzeba reagować.
Hm... Chyba nie ma sensu pilnować... Jak wart by z nim być to się nie zapomni. Jak się zapomni...Lepiej wiedzieć przed ślubem niż po, co to za ziółko... Sama dostałam już nieraz po łapach za zazdrość, w każdym drzemie to brzydkie uczucie, ale trzeba z nią walczyć... Wychodzę z założenia, że podświadomość kształtuje rzeczywistość. Spodziewasz się zdrady - będziesz ją mieć... Choćby dlatego, że facetowi w końcu sprzykrzy się brak zaufania i pilnowanie i zrobi Ci na złośc.

humana napisała:facet jest tylko facetem, i może sie zapomnieć, szczególnie w ramionach kogoś bardzo natrętnego i czychającego na okazję

to strasznie prości ci faceci....

a czemu on ma być w czyiś ramionach?

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry