Widok

niezadowolona

niestety jestem niezadowolona z tej szkoły. Syn chodził tam do szkoły. Na pierwszy rzut oka szkoła jak szkoła, niestety w trakcie nauki okazało się że nauczyciele nie są wcale pomocni, a Pani pedagog jak się na kogoś uweźmie to już koniec.Widzą tylko to co chcą widzieć.Dzieci nie są pilnowane, nawet maluchy są wypuszczane same ze szkoły. Przeniosłam dziecko do innej szkoły i mam pewność że jest tam bezpieczne i zawsze uzyska pomoc, której tam nie potrafiono mu dać....
Moja ocena
poziom nauczania: 4

zajęcia dodatkowe: 1

wyposażenie: 1

bezpieczeństwo: 1

ocena ogólna: 2

1.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Co też za bzdury Pani mówi. Pani pedagog trzyma łobuzów krótko, gdy ktoś potrzebuje pomocy to jest pierwsza ktora wyciągnie rękę. Mam tam dwójkę dzieci więc wiem jak jest. Do szkoły tudno wejść osobą postronnym. Jest to jedna z najspokojniejszych szkół w okolicy gdzie dzieci jeśli tylko chcą mają zajęcia do wieczara. Pani dyrektor przemiła osoba która ma czas dla każdego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bzdury to Pani albo Pan opowiada ja w tej szkole miałam syna a drugi nadal tam uczęszcza ,wychowawcy faworyzują dzieci rodziców którzy włażą bez masła w tyłek .Co do Pani pedagog nie mam zastrzeżeń jedyna osoba która jest zawsze pomocna .W tej szkole mój syn w 4 klasie miał myśli samobójcze ,to coś jest na rzeczy.To na tyle pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry