Widok
niezadowolony - opinia
Dzisiaj po raz pierwszy i ostatni skorzystałem z usług tej firmy.po diagnozie ,,końcowy tłumik do wymiany" pani pojechała po tłumik a jaśnie Pan mechanik przygotował auto do wymiany, po przywiezieniu tłumika cała ,, operacja" trwała góra 20 min a wiec OK. Po wyjeździe i przejechaniu kilku km stwierdziłem że tłumik na nierównościach uderza o budę a że miałem kilka spraw do warsztatu wróciłem około godz 16 tego samego dnia z prośbą o poprawienie montażu.jaśnie Pan wymieniacz wszedł pod auto,szarpał wydechem około 2 min i stwierdził że to nie stuka wydech i że mam szukać sobie gdzie indziej,dlaczego nie przyjechałem od razu i że On nie jest czarodziejem i nic nie wyczaruje,więc zapytałem czy gdybym zawrócił od razu to by coś wyczarował,wtedy bez słowa odwrócił sie i podszedł do szefowej. stali i patrzeli na mnie co zrobię(po prostu odjechałem bo po raz pierwszy spotkałem sie z takim zachowaniem). ostatecznie jest OK szarpanie Pana wymieniacza pomogło wszystko wskoczyło na swoje miejsce ale podejście do klienta poniżej krytyki.odwiedziłem już nie jeden warsztat i wiem że wygląd nie świadczy o jakości usług ale tutaj wygląd = jakość. NIE POLECAM
Moja ocena
AS-MET PHU
kategoria: Części zamienne - detal
obsługa: 2
asortyment: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6