Widok
niezadowolony - opinia
Dzisiaj po raz pierwszy i ostatni skorzystałem z usług tej firmy.po diagnozie ,,końcowy tłumik do wymiany" pani pojechała po tłumik a jaśnie Pan mechanik przygotował auto do wymiany, po przywiezieniu tłumika cała ,, operacja" trwała góra 20 min a wiec OK. Po wyjeździe i przejechaniu kilku km stwierdziłem że tłumik na nierównościach uderza o budę a że miałem kilka spraw do warsztatu wróciłem około godz 16 tego samego dnia z prośbą o poprawienie montażu.jaśnie Pan wymieniacz wszedł pod auto,szarpał wydechem około 2 min i stwierdził że to nie stuka wydech i że mam szukać sobie gdzie indziej,dlaczego nie przyjechałem od razu i że On nie jest czarodziejem i nic nie wyczaruje,więc zapytałem czy gdybym zawrócił od razu to by coś wyczarował,wtedy bez słowa odwrócił sie i podszedł do szefowej. stali i patrzeli na mnie co zrobię(po prostu odjechałem bo po raz pierwszy spotkałem sie z takim zachowaniem). ostatecznie jest OK szarpanie Pana wymieniacza pomogło wszystko wskoczyło na swoje miejsce ale podejście do klienta poniżej krytyki.odwiedziłem już nie jeden warsztat i wiem że wygląd nie świadczy o jakości usług ale tutaj wygląd = jakość. NIE POLECAM
Moja ocena
AS-MET PHU
kategoria: Części zamienne - detal
obsługa: 2
asortyment: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6
Witam,z opisu wynika,że Pan klient był niezadowolony z podejścia obsługi do klienta,więc nie rozumiem dlaczego mierna ocena za asortyment i przystępność cen? O tym nie ma mowy w opisie.Jeżeli tłumik,jak twierdzi Pan klient był żle zamontowany to przez kołysanie układem wydechowym nic nie "wskoczyło by" na swoje miejsce.Przepraszam za nietaktowne zachowanie "wymieniacza",każdy może mieć "zły" dzień.W naszym zakładzie nie wymienia się tylko tłumików,świadczymy usługi naprawy i dorabiania nietypowych układów wydechowych.Nasza firma istnieje od 1999 roku i niezadowolonych klientów można policzyć na palcach jednej ręki.Jeżeli komuś nie podoba się wystrój warsztatu to zawsze może skorzystać z usług serwisu zajmującego się daną marką.Pozdrawiam AS-MET GDAŃSK Marzena Ciesielska-Janusch.