AS-MET PHU

Części zamienne - detal Części zamienne - hurt

Gdańsk, gen. Henryka Dąbrowskiego 2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zbigniew GERS - opinia wątek zamknięty Wcześniej umówiona wymiana kpl układu wydechowego w Nissan Primera, wrażenia...
~Zbigniew GERS
1

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 6 marca 2020

Uratowali sytuację wątek zamknięty Byłem wczoraj Fabią z oderwanym tłumikiem końcowym. Pan w Warsztacie na...
~Dawid
2

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lutego 2017

Polecam!!! wątek zamknięty Polecam!!! Miła obsługa, przystępne ceny, szybko i profesjonalnie.
~Miła
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2017

Perfekcyjne wykonanie i Profesjonalna obsługa wątek zamknięty Aż żal polecać taki super warsztat bo jak się ludziska dowiedzą to ja w...
~Pan od gruchota
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2017

POLECAM - Zakład mały ale jary wątek zamknięty Za tłumik do mojej Kia pewna firma na Zaspie zażyczyła sobie prawie 2 razy...
~JacekJ
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 czerwca 2017

Polecam wątek zamknięty Miła obsługa, szybko, sprawnie i sympatycznie. Można umówić się przez...
~Misia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 kwietnia 2017

Szybko, sprawnie. wątek zamknięty wymiana tłumika zajęła panu 30min, zapłaciłem 70 zł. Szybko, tanio, wszystko...
~M.
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2016

brak uwag wątek zamknięty bardzo dobry kontakt, szybko, tanio, z gwarancją i fakturą. polecam
~Karol
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 listopada 2015

niezadowolony - opinia wątek zamknięty Dzisiaj po raz pierwszy i ostatni skorzystałem z usług tej firmy.po diagnozie...
~niezadowolony
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2015

Bardzo słaba obsługa wątek zamknięty Bardzo nieuprzejma i nieżyczliwa pani odbierająca telefony. Tłumik rozpadł...
~Monia
2

dodano: 2 marca 2015

Bardzo Solidna Firma wątek zamknięty Obsługa bardzo miła i fachowa. Bardzo szybka naprawa Jak dla mnie pełen...
~Alek
-

dodano: 6 marca 2015

Solidna firma wątek zamknięty Bardzo solidna,szybka naprawa... Szefowa bardzo miła i uprzejma....Serdecznie...
~BOB
-

dodano: 5 marca 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry