Widok

night club dla kobiet, streaptiz męski?

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę zorganizować przyjaciółce wieczór panieński i szukam jakiegoś fajnego miejsca. Moze polecicie dobrego streaptizera, jakieś miejsce, niekoniecznie w trójmiesie gdzie można się dobrze pobawić/zabawić ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cześć rozumiem, że wiele osób tu szuka takich klubów dla kobiet z męskim striptizem. Ja osobiście mam mieszane odczucia co do tego pomysłu. Z jednej strony fajnie byłoby zorganizować wieczór panieński lub wyjście z przyjaciółkami z jakąś odmianą, ale z drugiej wydaje mi się, że to co znajdziecie w mniejszych miejscowościach lub okolicach (jeśli w ogóle coś jest) może nie spełnić oczekiwań: ceny potrafią być duże, a efekt rozczarowujący.

Warto zobaczyć więcej na https://www.klub.krakow.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A miejsce faceta gdzie jest ?
Współczuję toki myślenia i pana partnerce czy żonie biedny kopciuszek
Brawo,jestem tego samego zdania.
W główkach się przewraca.
o przydał się na coś
jednak coś potrafi
faceci to kretyni, jaskiniowcy we wszystkim naj haha chcielibyście gotujcie , sprzątajcie pierzcie sobie sami a tak od czego jest mamusie nieudacznicy !!!!!!!!!!!
byłam raz i starczy mi na cale życie
A może jesteś gejem? Bo na takiego żadna babka nie poleci, chyba, że ma zapędy masochistyczne :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
to moze zaprzyjaznij sie z jakims panem bedzie ci dobrze gotowal dobrze sprzatac i dobrze cie bzykal w d*pke a ty mu sie tez dobrze odwdzieczysz i z dokladnascia najlepszego inzyniera zrobisz mu loda :P bo mam wrazenie ze tak lubisz :) Powodzenia w nowym zwiazku :)
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 1
to był masaż łącznie z bikini :) niestety nie dał sie namówić na nic więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
z magazynierem w środku czy nie.......
ja byłam na prywatnym masażu relaksacyjnym całego ciała i całkowicie odleciałam ale to w Rzeszowie :)
polecam
Proponuję zrobić tzw. bifor w domu i zamówić barmanów topless. Robią pyszne drinki, dobrze wyglądają i zapewniają wyśmienitą zabawę. Mogą również zostać jako eskorta podczas imprezy. Można zamówić taką przyjemność pod adresem restauracje-trojmiasto@wp.pl
Główna atrakcja picie sików? Bleeee

image

Czego te kobiety nie wymyślą....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Polecam Agencję Jey Jey!najlepsi tancerze!;)
Ja na panieński polecam coś takiego:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
niedawano szukalam takiego klubu w lodzi, ale typowego night clubu dla kobiet badz takiego w ktorym jest taki wieczor w tydogniu badz miesiacu, nie interesuja mnie prywatne pokazy w vipowskich salkach
czy ktos wie cos o takich atrakcjach w łodzi?
Eh, nibu faceci wszystko lepiej robią...
A mój mąż nie gotuje, a jak już się za to weźmie, to i tak poprosi, by posolić, powiedzieć ile czasu ma coś się gotować...
Skarpetki rzuci, gdzie popadnie, inne części garderoby też.
A jak się zabrał za pranie, to... szkoda gadać. Wszystkie białe do tej pory rzeczy przybrały odcień szaro-buro-czerwony. Cóż.
Ale i tak jest najukochańszym facetem na świecie i nie w życiu nie chciałabym zamienić go na takiego, co to wszystko lepiej, lepiej a nawet LEPIEJ robi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
E tam, ja jestem z pod Krakowa, i Chciałbym Uprawiać striptiz dla kobiet, mam 18 lat, i mam dobrą sylwetkę do tego :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
dzięki MissMix :)
chciałayśmy zafundowac naszej "rozrywkowej" koleżance wieczór ze szczególnymi atrakcjami ale może faktycznie dobrym rozwiązaniem będzie coś miłego dla ciała w SPA i wypad na imprezkę gdzie zawsze znajdzie się jakiś zainteresowany :))))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry