Widok

nnt. Fryzjer z polecenia? Gdańsk

W sierpniu idziemy na wesele i szukam jakiegoś sprawdzonego fryzjera który by mnie jakoś fajnie uczesał i był nie drogi. Nie mam jakiś specjalnych wymagań bo za dużo z moich włosów do ramion to się nie wymyśli ale nie chcę tez standardowego koka i tyle. Niestety moja ulubiona fryzjerka ma w tym czasie urlop i muszę się umówić gdzieś indziej.
Możecie kogoś polecić? Najlepiej w Oliwie, na Morenie, Suchaninie, Siedlcach, Jasieniu ale może być też Zaspa, Przymorze, Żabianka czy Wrzeszcz (Będę w ten dzień zawozić dziecko do dziadków więc na trasie Jasień - Oliwa było by mi najszybciej).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mogę polecić pana Andrzeja Jodełko. Mistrz. Swój salon ma na ul. de Gaulla we Wrzeszczu.
V-ce mistrzyni Polski w makijażu 2012
Wizażystka Queen of the world 2011,
przedłużanie rzęs 1:1, 3D
Jak cenowo wygląda strzyżenie u p. Kariny?
ja za Nia chodze od kilkunastu lat-zaczelam od Zaspy wlasnie, pozniej Sopot, Gdynia i wrocila na Zaspe z powrotem:) Jak chce zrobic cos co Jej sie nie widzi to mi tego nie zrobi;)
i ona faktycznie taka super?
na razie znam tylko facebookowa
http://www.facebook.com/#!/carina.orlowska
a czy salon kraina fryzur ma jaka strone?
kochana nie powinnam sie tu sama polecac ale upinam -panie do slubów wglad do fotek masz na stronce http://www.gosiaprestige.pinger.pl wkrótce wrzuce nowe zdjecia fryzurek narazie czekam na nie od fotografa
Nowy otwarty przy kolejce SKM Zaspa - Kraina Fryzur pani Kariny, ktora znowu wrocila na Zaspe:) 501-121-609
Ja polecam calym sercem:)
Bogna hair design, Wrzeszcz ul. Dmowskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1736 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

Opinie o sklepie AnKa Biżuteria? (3 odpowiedzi)

Hej! Czy ktoś z Was robił zakupy w sklepie internetowym AnKa Biżuteria? Zastanawiam się nad...

do góry