Widok

Gdzie na pierogi?

Uwielbiam pierogi, ale bardzo nie lubię ich robić. Kiedyś chodziliśmy do pierogarni u Dzika lub po drodze na działkę jedliśmy w Wyczechowie, ale w obu knajpach jakość dania popsuła się bardzo. Może macie sprawdzone miejsca z pysznymi pierogami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak w Oliwie to tylko do baru Smaczek.pyszne pierogi ,dania izuoy swieze jak u mamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepsze pierogi z mięsem jakie jadłam(poza własnymi, domowymi) można zjeść w Smacznym Jadle w Bałachach koło Lipusza :) Cienkie, elastyczne ciasto, pyszny farsz(mięso gotowane w rosole z warzywami, lekko słodkie od warzyw i dodatku podsmażonego boczku) :)

Syn zajadał się pierogami z twarogiem :) (dla dziecka można wziać np. pół porcji), a Mąż wybrał pierogi ze szpinakiem :)

image

Zresztą nie tylko pierogi mają pyszne ;)
Sopot, Bar mleczny u babci Janki na alei niepodległości, domowe, mega dobre i przyjmują też zamówienia na większe ilosci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pierogarnia, o której pisze Ewa to Mandu. Czas oczekiwania na stolik po południu to ok. 20 minut. Natomiast jedzenie na 5, obsługa na 5. Uwielbiam to miejsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Nova Pierogova nad Motławą - pyszne pierogi, dużo farszu i cieniutkie ciasto.
Podobno w Mulku są dobre pierogi z rybami...?
Czy nadal jest tam smacznie?
POLECAM przy pętli tramwajowej w Oliwie przy banku BZ WBK jest pierogarnia, w której robią pierogi na bieżąco a więc świeżutkie zawsze i bardzo duży wybór.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest ulica Artura Schopenhauera Bar Smaczek
kilka razy jadłem w Mulku, z mięsem są ok, ale z kapustą i grzybami, to tylko nazwa - porażka bez smaku
Tam są naprawdę smaczne , polecam:)
Nova pierogova nad motlawa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie to dokładnie jest?
Wyczechowo! Tylko tam!
Hania - w którym dokładnie miejscu jest ta pierogarnia Cayenne? Sporadycznie tam jestem ale ostatnio jak bylam to się rozglądałam za nią :P i nie widziałam :P
Super pierogi sa w restauracji kredens na zaspie. Domowe smaczne i tanie polecam
ja uwielbiam pierogi ale prosto z wody, takie gorące.
To daj jakiś namiar.
MOJA TESCOWA TEZ ROBI.BIERZE CHYBA 10 ZL ZA KILOGRAM.TYLKO ZE PRODUKTY SAMEMU SIE DAJE.ALE MOZE TO I LEPIEJ CHOCIAZ WIESZ CO MASZ W PIEROGU.
Cayenne na Morenie PYYYCCHHHAAA !!! polecam, sztuka 1,20zł ale są rewelacyjne.
pierogarniacayenne.jimdo.com
do góry